Vloerlampen

Vloerlampen

Artikelen 1 tot 50 van 348 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 50 van 348 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vloerlampen

Vloerlampen kopen of daarmee inspiratie opdoen? Ontdek ons uitgebreide assortiment met lampen, speciaal geschikt om binnen of buiten neer te zetten. In mooie hoge designs of juist lager, net als met een grote boog en in andere mooie verschijningen. Bekijk de verschillende lampen voor op de vloer, waarmee je er in de woonkamer, slaapkamer of in een andere ruimte voor zorgt dat je de juiste verlichting aan kunt brengen.

We zijn jouw specialist in verlichting, niet zelden met een bijzonder design. Zoek je naar een design vloerlamp van een van de mooie merken die we voeren? Je kunt denken aan bijvoorbeeld Marset en Foscarini, net als aan andere bekende en minder bekende namen. Laat je verrassen door de mooie lampen voor op de vloer, die je eenvoudig online kunt kopen en waar je op een betaalbare manier gebruik van kunt maken.

Design vloerlampen

De design vloerlampen zijn gemaakt van mooie hoogwaardige materialen. Het gaat bijvoorbeeld om RVS en om chroom, net als om hout en andere natuurlijke elementen. Zoek je naar een lamp met een mooie stoffen afwerking of gaat het je om een robuust en degelijk geheel voor in een industrieel interieur? Wij helpen je graag inspiratie op te doen met wat er allemaal beschikbaar is. Maak op die manier een keuze voor nieuwe verlichting, die goed aansluit bij de rest van het interieur dat je hebt ingericht.

De vloerlampen met een bijzonder design zijn er natuurlijk in de verschillende populaire en meer opvallende kleuren. Bestel bijvoorbeeld een lamp in zwart of in wit, net als in zilver en in koper. En zoek je naar brons of aluminium en grijs? Het zijn kleuren waarbinnen je meer dan voldoende keuze hebt. Je kunt de lampen eenvoudig online bestellen, net als in groen, paars of bijvoorbeeld rood en roze. Doe op je gemak inspiratie op met ons uitgebreide assortiment, zodat je prachtige verlichting kunt uitzoeken.

Lampen van mooie merken

De design vloerlampen zijn afkomstig van de beste merken. Je kunt denken aan bijvoorbeeld Luceplan en Lumina, net als aan Absolut Lighting en Prandina. Doe inspiratie op met merken die je nog niet kende of ga voor de namen waar je elders in huis ook al gebruik van maakt. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, voor een lamp op de vloer die ook overdag prachtig is om te zien.

Vloerlampen kopen

Vloerlampen kopen en op zoek naar een bijzonder design? Bekijk zowel de lampen voor op de vloer als onze wandlampen, waarmee je online eenvoudig inspiratie op kunt doen. Prachtig voor thuis, vooral in combinatie met de zuinige LED-lichtbronnen die je daar in de meeste gevallen zonder problemen in kunt gebruiken.

Vragen over onze verlichting of die zelf komen bewonderen? Neem online contact met ons op of bezoek onze showroom in Hillegom langs de A4 en A44.