Tafellampen

Tafellampen

Artikelen 1 tot 50 van 460 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 50 van 460 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tafellampen

Tafellamp kopen? Ontdek de verschillende mooie merken die er beschikbaar zijn, net als de kleuren en materialen die zij gebruiken voor de lampen voor op tafel. Ze zijn standaard geschikt voor binnen, al kun je een deel van de collectie ook zonder problemen buiten gebruiken.

We zijn jouw specialist in mooie verlichting, niet zelden met een uniek design. Ontdek de verschillende opvallende ontwerpen en lampen met een meer strakke vormgeving, zodat je die in jouw interieur kunt gebruiken. Ga je voor een moderne en strakke lamp of juist voor een meer klassiek model? Wij helpen je online inspiratie op te doen, net als bij ons in de showroom.

Design tafellampen

Wat is er mooier dan een design tafellamp? Het is een mooie keuze voor op tafel, die zowel heel functioneel als sfeervol kan zijn. Gebruik indirecte verlichting voor een fijne warme sfeer of directe verlichting om iets uit te lichten. De directe lichtbundel is bovendien goed geschikt om bij te kunnen werken. Gelukkig hoeft dit aan de andere kant niet te betekenen dat er geen mooie armaturen beschikbaar zijn, waardoor u er toch heel sfeervol en warm bij kunt zitten.

De designs van de tafellampen zijn er in allerlei stijlen. Ga je voor RVS en chroom met een moderne look of juist voor het gebruik van hout, stof en andere natuurlijke materialen? Je kunt er alle kanten mee op. Wij helpen je graag inspiratie op te doen, zodat je een mooie keuze kunt maken voor een lamp bij jou op tafel. 

Tip: zelf de lichtsterkte regelen? Kies een tafellamp met een dimmer. Het is de mooiste keuze voor sfeervolle verlichting bij jou thuis.

Lampen van mooie merken

Je hebt uiteraard de keuze uit een aantal mooie merken voor onze tafellampen. Zoek je bijvoorbeeld naar verlichting van Artemide? Het is voor veel mensen een bekende naam, waarbij je kunt vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit en het gebruik van mooie materialen. Andere merken die we voeren zijn bijvoorbeeld Anglepoise en Absolut Lighting, net als Belux en Cini & Nils.

Je hebt de keuze uit onbekende merken met verrassende designs voor de tafellampen, net als bekende namen met een meer uitgebreid assortiment. Ontdek op die manier wat er beschikbaar is, zodat je daar een mooie keuze mee kunt maken voor bij jou op tafel.

Tafellampen kopen

Tafellamp kopen en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Ontdek de bijzondere ontwerpen en designs, net als de LED-lichtbronnen die je daarin kunt gebruiken. Of combineer de lampen voor op tafel met onze vloerlampen, zodat je jouw interieur op een nieuwe manier in kunt richten. Door dezelfde materialen op meerdere plekken terug te laten komen creëer je rust, waarbij de verlichting uitermate sfeervol zal overkomen.

Vragen over onze verlichting of die zelf komen bewonderen? Neem online contact met ons op of bezoek onze showroom in Hillegom langs de A4 en A44.