Plafondlampen

Plafondlampen

Online plafondlampen zoeken, vinden en kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Het ruime assortiment plafondlampen bij LightBrands bestaat uit armaturen van onder meer Artemide, Diesel with Foscarini, Flos, Foscarini, Luceplan en Modular. Zo zijn er binnen het assortiment moderne maar ook wat klassiekere plafondlampen te vinden.


Artikelen 1 tot 50 van 439 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 50 van 439 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Plafondlampen

Plafondlampen gezocht? Ontdek unieke designs en bijzondere ontwerpen, ideaal voor aan het plafond in de woonkamer, de slaapkamer of een andere ruimte. De verlichting is er in strak vormgegeven armaturen en in heel sierlijke designs, zodat je de lampen goed kunt afstemmen op de rest van jouw interieur.

We zijn jouw specialist in bijzondere verlichting, bijvoorbeeld dankzij de mooie merken waarvan je de lampen voor aan het plafond kunt kopen. Uiteraard is de verlichting er in allerlei kleuren, net als in hoogwaardige materialen. Wij helpen je graag inspiratie op te doen met de verlichting voor aan het plafond, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken.

Design plafondlampen

Benieuwd naar de design plafondlampen en de kleuren waarin die beschikbaar zijn? Het gaat bijvoorbeeld in chroom en om koper, net als om zwart en zilver. En zoek je naar een witte plafondlamp of een transparant model waardoor het licht goed in de verschillende richtingen uit kan stralen? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, vanuit een uitgebreid assortiment met lampen die je aan het plafond kunt ophangen.

Verder is de verlichting er in grijs en in aluminium, net als in goud en zelfs in groen of in rood en roze. Ontdek de opvallende kleuren en de meer gangbare keuzes, zodat je daar op je gemak een mooie keuze uit kunt maken. De gebruikte materialen zijn degelijk en passen goed bij een industrieel en robuust of juist een meer klassiek en sierlijk interieur. Op die manier zijn onze design plafondlampen een prachtige keuze voor bij jou thuis.

Lampen van mooie merken

Benieuwd naar de merken die we voeren? Je kunt design plafondlampen kopen van bijvoorbeeld Modular en Wever & Ducré. Ze staan bekend om de goede kwaliteit van de gebruikte materialen, net als om de bijzondere vormgeving van de ontwerpen. En zoek je bijvoorbeeld naar verlichting van Delta Light of Artemide? Ook dat zijn typische merken waarvan we veel lampen in ons assortiment hebben, dus doe daar op je gemak inspiratie mee op.

Plafondlampen kopen

Wil je nieuwe plafondlampen kopen? Met onze bijzondere designs maak je altijd een goede keuze. Bovendien hebben we de lampen in de meeste gevallen voor je op voorraad, net als de tafellampen die je kunt bestellen. Dat betekent dat je die snel in huis hebt, om ze meteen op te hangen of neer te zetten. En bestel je voor minimaal €50 aan nieuwe verlichting? Je profiteert van gratis verzending, waardoor je daar geen extra kosten voor hoeft te maken met de mooie design plafondlampen die je kunt kopen.

Vragen over onze verlichting of die zelf komen bewonderen? Neem online contact met ons op of bezoek onze showroom in Hillegom langs de A4 en A44.