Plafondlampen

Plafondlampen

Online plafondlampen zoeken, vinden en kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Het ruime assortiment plafondlampen bij LightBrands bestaat uit armaturen van onder meer Artemide, Diesel with Foscarini, Flos, Foscarini, Luceplan en Modular. Zo zijn er binnen het assortiment moderne maar ook wat klassiekere plafondlampen te vinden.


363 artikel(en)

per pagina

363 artikel(en)

per pagina

Moderne plafondlampen

Binnen ons assortiment zijn verschillende type plafondlampen te vinden, de meerderheid is modern. Deze armaturen kenmerken zich door strakke lijnen en designs zonder al te veel poespas. Veel gebruikte kleuren zijn zwart of wit met een hoogglans afwerking. Een goed voorbeeld van een moderne plafondlamp is de Vibia Funnel.


Klassieke plafondlampen

Naast moderne plafondlampen bieden wij ook wat klassiekere plafondlampen aan. Vaak zie je bij dit type het gebruik van glas terug in het design. Glas geeft een zacht karakter aan het armatuur maar ook aan het licht. Een mooie plafondlamp van glas is bijvoorbeeld de flos Button.


Plafondspot

Opzoek naar gericht licht in plaats van diffuus licht? Dan is een plafondspot de oplossing om bijvoorbeeld een schilderij of keukenblad uit te lichten. Het grote voordeel van deze spots is dat ze gemakkelijk te verstellen zijn. Mooie voorbeelden van plafondspots zijn de Modular Nomad of de Lirio Bloq.


Onze favorieten

Binnen het complete assortiment plafondlampen zijn er een aantal favoriet. Dit vanwege het design maar ook vanwege het gebruiksgemak. De Modular Nomad is er hier één van. Dit armatuur heeft een geweldig design en is daarnaast flexibel inzetbaar. Door het armatuur te combineren met de juiste lichtbronnen is het mogelijk iets specifieks uit te lichten of juist een groot oppervlak te belichten. De Artemide Teti is ook favoriet. Dit armatuur is al in 1970 geïntroduceerd en nog steeds een hit, waarschijnlijk door zijn eenvoud. Het leuke van de Artemide Teti is dat deze gekoppeld kan worden aan andere Teti’s (d.m.v. meegeleverde koppelkit). Een mooie plafondlamp voor boven de tafel kan de Flos Smithfield zijn. Door de meegeleverd diffusor geeft dit armatuur zacht licht en zal je nooit direct in het licht kijken, wel zo prettig.


LightBrands is officieel dealer

Als officiële dealer van kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van toepassing. Heeft u vragen over een plafondlamp of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.


Plafondlampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt een plafondlamp ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.


LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.