Hanglampen

Hanglampen

Het assortiment hanglampen in onze webshop is voornamelijk opgebouwd uit de meest bekende merken binnen de design verlichting. Zo zijn er hanglampen van onder andere Artemide, Flos, Luceplan, Louis Poulsen, Foscarini en Kartell te vinden.


Artikelen 1 tot 400 van 682 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 400 van 682 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hanglampen van verschillende merken

Binnen ons assortiment hebben wij meer dan 500 hanglampen van meer dan 25 verschillende design merken. Het assortiment bestaat voornamelijk uit modern design maar er zijn ook geweldige klassiekers terug te vinden. Zo verkopen wij onder andere hanglampen van Artemide/, Flos, Foscarini, Kartell, Louis Poulsen en Luceplan. Bekende hanglampen van deze merken zijn de Artemide Pirce, Flos Skygarden, Louis Poulsen ph5, Foscarini Caboche en de Kartell FL/Y. Bent u benieuwd naar hanglampen van onze andere merken? Gebruik dan gemakkelijk de filter aan de linkerzijde van deze pagina. Wij zijn van alle merken officieel dealer. Daarmee bieden we garantie en service de je mag verwachten bij van dit kaliber hanglampen. Mocht het zo zijn dat er onverhoopt een hanglamp in onze webshop ontbreekt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Uw lichtpunt zit niet recht boven uw tafel?

Het wil wel eens voorkomen dat de tafel niet recht onder het lichtpunt staat of kan staan. Binnen het assortiment hanglampen zijn meerdere hanglampen die in deze decentrale oplossing voorzien. Vaak zijn deze decentrale hanglampen echte alleskunners en erg flexibel in gebruik. Dit wil zeggen dat de hanglampen verstelbaar zijn in zowel hoogte als lengte (gezien vanaf lichtpunt), daarnaast zijn ook veel van deze hanglampen bijna 360 graden te draaien. Wanneer en decentrale hanglamp de oplossing is kan er gedacht worden aan de Artemide Decentrata, Lumina Moove, Lumina Flip en de Foscarini Twiggy. Daarnaast is het ook mogelijk bijvoorbeeld hanglampen boven uw tafel te hangen doormiddel van een haakje in het plafond. Zo kunt u dit bijvoorbeeld gemakkelijk doen met de Muuto E27, de Lumina Galileo wordt zelfs al standaard geleverd met een decentrale ophanging.

Hanglampen dimbaar?

Vaak krijgen wij de vraag of hanglampen dimbaar zijn. Of een hanglamp dimbaar is of niet wordt (in de meeste gevallen) niet bepaald door de hanglamp zelf maar door de lichtbron. Zo zijn hanglampen over het algemeen te combineren met een gloei-, halogeen-, spaar- of ledlamp. Gloei- en halogeen lampen zijn perfect dimbaar. Spaar- en LED lampen zijn vaak niet of lastig dimbaar.

LightBrands is officieel dealer van alle merken hanglampen

Als officiële dealer kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van toepassing. Heeft u vragen over hanglampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Hanglampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt hanglampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.