Verkoopmedewerker

Een kijkje in jouw leven

Als jij de sleutel van je huis krijgt, ga je helemaal los. Een eigen project dat je zelf mag inrichten! Dat vind je te gek want je hebt er kijk op. Je inspiratie haal je overal vandaan. Als je hippe toko’s bezoekt, weet je precies wat je wel en niet kunt gebruiken. Het scoren van gave meubels en andere items voor je nieuwe home vind je tof! Lampen kopen hoort daar natuurlijk ook bij, maar dat is nog niet zo makkelijk want je zoekt verlichting die past bij jouw stijl. Als je ze gevonden hebt dan komen vrienden kijken. Ze zijn heel nieuwsgierig, want ze weten dat je feeling hebt voor styling. Soms vragen ze je om advies en dat geef je graag, want je vindt het vet om je passie te delen!

Over LightBrands

Weet je wat gaaf is? Je kunt van het verkopen van designverlichting je beroep maken! Bij LightBrands zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. Zullen we ons even voorstellen? Wij zijn designlovers. Wij houden van verlichting en verkopen bekende merken, zoals Foscarini en Artemide, via onze trendy showroom en via de webshop. Meer informatie over ons kun je vinden op lightbrands.nl.

Over de job

  • Je gaat natuurlijk onze mooie producten verkopen. Er moet brood op de plank komen, eigenlijk liever geen brood, maar daarover meer in het stukje over jou.
  • Je bent klantvriendelijk en gaat meewerken in de klantenservice
  • Je gaat advies geven in de showroom
  • Je gaat lichtplannen opstellen, no worries we gaan het je leren!
  • Je hebt feeling met verlichting/interieur (dat is een pré)
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Dat gaat dus niet alleen over een bakje koffie halen omdat je je verantwoordelijk voelt voor je collega’s…
  • Je hebt mbo-niveau 4
  • Je hebt 0-1 jaar relevante werkervaring

Over jou

Je loopt niet in een driedelig pak, maar je komt wel representatief over. Je weet hoe je designaddicts kunt aanzetten tot actie, want je bent commercieel ingesteld. Als klanten jou een vraag stellen, denk je mee en geef je een passend antwoord. Als je in je uppie moet werken, vind je dat geen probleem. We maken van onze pauzes graag een feestje dus we vinden het fijn als je een dosis gezelligheid meeneemt!

Solliciteren?

Herken jij jezelf hierin en deel jij onze passie voor design? Stuur dan je motivatie en CV naar info@houseofbrands.nu ter attentie van Jarno Rozenbroek. Wil je eerst meer weten over deze functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.