Medewerker klantenservice

Een kijkje in jouw leven

Heeft een vriend van je uitleg nodig over een onderwerp waar jij veel vanaf weet? Hij mag bij 's avonds bij je langskomen. Je biedt hem wat te drinken aan en geeft uitleg. Het is een lastig onderwerp, je vriend begrijpt het na de uitleg nog niet. Je blijft rustig en legt het nog een keer uit. Aan het eind van de avond is het kwartje gevallen en gaat hij blij naar huis. Je vond het leuk om hem te helpen en hebt een voldaan gevoel. 

Over LightBrands

We zijn een hip bedrijf, we houden van een potje tafeltennis in de pauze en als lunch nemen we liever een bord pasta dan een boterham. Het team bestaat uit allemaal jonge mensen die twee dingen gemeen hebben: een passie voor design en online. Vanuit die passie verkopen wij bekende merken als Foscarini en Artemide. Zulke mooie producten moeten goed zijn, dus ook de service en daar zoeken we een collega voor.

Over de job

Als klantenservice medewerker ben je natuurlijk op de hoogte van alle merken. Daarom ga je regelmatig aan de slag met onze webshop, dat je hier dus interesse in hebt is wel zo handig. Je helpt waar nodig met het bijhouden van de shop. Het is dus belangrijk dat je commercieel bent ingesteld, maar je hoofdtaak is het blij maken van onze klanten. Hoe frustrerend is het als je niet op tijd wordt geïnformeerd als er iets misgaat met een levering?! Jij gaat ervoor zorgen dat dit onze klanten niet overkomt. Je gaat er alles aan doen om van onze klanten fans te maken.

Over jou

Jij bent iemand die klaarstaat voor iedereen. Je bent bereidt om een helpende hand te bieden. Kenmerkend voor jou is dat je weet van aanpakken. Als er een probleem is, los jij het graag op. Je bent empathisch maar kunt als het moet ook ‘nee’ verkopen. Je hebt feeling met online. Je voelt je op het internet als een vis in het water. Na je MBO 4 studie ben je begonnen met werken, je hebt maximaal 2 jaar werkervaring. Ook als je net van school komt en je hebt nog geen werkervaring, kun je solliciteren.

Solliciteren

Herken jij jezelf hierin en deel jij onze passie voor design? Stuur dan je motivatie en CV naar info@houseofbrands.nu ter attentie van Jarno Rozenbroek. Wil je eerst meer weten over deze functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.