Content creatieveling

Een kijkje in jouw leven

Als iets jouw interesse heeft, wil je daar het liefst direct een blog over schrijven. Sociale media als Pinterest en influencers op diverse media zijn jouw inspiratiebron. Je bent iemand die altijd (te)veel ideeën hebt maar nooit de tijd hebt om die allemaal uit te voeren. Je wilt over je ideeën schrijven en misschien heb je zelf een blog maar wil je meer doen met je creativiteit, dit is je kans!

Over LightBrands

Van content maken kun jij nu je werk maken! Zullen we ons even voorstellen? Wij zijn designlovers. Wij houden van verlichting en verkopen bekende merken, zoals Foscarini en Artemide, via onze trendy showroom en via de webshop. We maken van onze pauzes graag een feestje dus we vinden het fijn als je een dosis gezelligheid meeneemt, worden we vrolijk van. We houden trouwens niet zo van boterhammen, je mag ze natuurlijk wel eten, maar wij nemen liever een hapje nasi of knabbelen op een maaltijdsalade.

Over de job

  • Je gaat inspireren en zorgt met jouw content dat LightBrands zich onderscheidt
  • Je gaat teksten schrijven, teksten waarmee je overtuigt.
  • Je gaat LightBrands ademen. De content die jij creëert is altijd uniek!
  • Je Nederlands is perfect.
  • Je hebt een vlotte pen (of een vlot toetsenbord).
  • Je hebt meer dan ‘iets’ met verlichting. Je houdt van inrichten en design.

Over jou

Jij kunt je helemaal inleven in een situatie, je weet hoe mensen denken en hoe bijvoorbeeld onze klanten willen worden aangesproken. Als we jou een paar kernwoorden geven, maak jij er zo een leuk verhaal van. In verschillende vormen ga jij content creëren. Unieke content, content met de LightBrands twist. Je vindt het gezellig om in een team met enthousiastelingen te gaan werken.

Solliciteren

Herken jij jezelf hierin en deel jij onze passie voor design? Stuur dan je motivatie en CV naar info@houseofbrands.nu ter attentie van Jarno Rozenbroek. Wil je eerst meer weten over deze functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.