LightBrands showroom

Onze showroom is vanwege het Coronavirus tijdelijk gesloten.


Inspiratie

De verlichtingswinkel van Lightbrands te Hillegom ligt op korte afstand van de rijksweg A4 en A44. Hierdoor zijn wij gemakkelijk bereikbaar. In onze verlichtingswinkel hebben wij een selectie van ons online assortiment tentoongesteld. In onze webshop vind je meer dan 3000 producten, hiervan hebben wij een selectie in onze showroom uitgestald. Dit in combinatie met onze voorraad artikelen zorgt voor een compleet beeld van ons gehele assortiment. Een perfect startpunt om inspiratie op te doen. Kijk hier voor al onze showroom openingstijden.

 


Advies

Licht speelt een belangrijke rol bij de inrichting van een interieur. Naast design zijn er veel effecten die invloed hebben op de keuze van verlichting. Daarnaast spelen wensen en behoeften een grote rol. Dit zorgt ervoor dat het kiezen van verlichting vaak als moeilijk wordt ervaren. Wij van LightBrands adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing. Samen zoeken wij naar de perfecte oplossing binnen jouw situatie. Het is ook mogelijk om samen met ons te werken aan een lichtadvies op maat.

 


Service

Heb je een keuze kunnen maken? Dan is het bij LightBrands in de meeste gevallen mogelijk het product de volgende dag in huis te hebben. Naast bestellen in de showroom is het mogelijk om de producten via het internet te bestellen en op te halen in onze showroom. Daarnaast is LightBrands officieel dealer van alle merken in ons assortiment. Hierdoor ben je gegarandeerd van snelle service en garantieafwikkeling.

 

 

 

showroom