Wever & Ducré

Wever & Ducré

Het Belgische designlabel Wever & Ducré produceert sinds 1983 technische verlichting, die zich onderscheidt door een trendy uitstraling. Wever & Ducré staat voor werklust, enthousiasme, vertrouwen, durf en creativiteit. Deze vijf kernwaarden zijn cruciaal voor de visie en het succes van dit label. Het label streeft ernaar om deze kernwaarden terug te laten komen in de lampen. De collectie van Wever & Ducré is bijzonder uitgebreid en bestaat uit zowel technische verlichtingsarmaturen als decoratieve armaturen voor binnen en buiten. Daarnaast staat het label bekend om zijn state-of-the-art led dat zich thuisvoelt in een gezellig zolderappartement of in de hipste club in de stad.

Artikelen 1 tot 50 van 239 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 50 van 239 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

In the mood for…

Licht heeft groot effect op ons onderbewustzijn. De kleur van het licht is van grote invloed op onze slaap- en wakker cyclus. Koeler licht temperaturen (2850K en hoger) helpt ons om wakker te worden. Warmere licht temperaturen (2700K en minder) helpen ons juist te ontspannen. De ingenieuze lichtbronnen van Wever & Ducré hebben dit als uitgangspunt. Doormiddel van het dim to warm systeem kunnen de lichtbronnen variëren van 1800 tot 2850K. Zo kunt u de licht temperatuur aanpassen aan uw lichtbehoefte.

Onze Wever & Ducré Favorieten.

Hoewel Wever & Ducré voornamelijk bekend staat om zijn technische verlichting, heeft het merk ook een aantal decoratieve armaturen. Onze favoriet is de Wiro familie. In de Wiro collectie worden twee geometrische vormen met elkaar combineert. Door de stalen pennen van het armatuur wordt een speels schaduwspel gecreëerd. De Wiro komt in verschillende maten, zo is de kleinste Wiro is 10,2 cm hoog en de grootste Wiro 40,2 cm hoog.

LightBrands is officieel dealer van het merk Wever & Ducré.

Als officiële dealer van Wever & Ducré kunnen wij alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Wever & Ducré van toepassing. Heeft u vragen over Wever & Ducré lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Wever & Ducré lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Wever & Ducré lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.