Vibia

Vibia

Het Spaanse merk Vibia werd in 1987 opgericht in Barcelona. Inmiddels heeft het merk zich sterk ontwikkeld en is het populair in meer dan 60 laden. De materialen waarmee Vibia haar armaturen maakt, zijn met zorg uitgekozen waardoor ze armaturen ontwikkelen die altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn. Vibia vindt de details van armaturen erg belangrijk en besteed daarom veel aandacht aan de afwerking hiervan. Om deze details goed zichtbaar te maken, produceert Vibia veel armaturen nog met de hand. 

Artikelen 1 tot 50 van 81 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 81 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vibia levert oplossingen

Het doel van Vibia is dat de eindgebruiker zichzelf kan indentificeren met de directe omgeving door de ruimte te voorzien van de juiste verlichting. Vibia ziet zichzelf dan ook als een leverancier van oplossingen in plaats van enkel een verlichtingsfabrikant. Om dit te bereiken gaat Vibia uit van drie peilers, creativiteit, samenwerking en innovatie. Bekende Vibia lampen zijn onder andere de Funnel en de Puck.

LightBrands is officieel dealer van het merk Vibia

Als officiële dealer van Vibia kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Vibia van toepassing. Heeft u vragen over Vibia lampen of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Vibia lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Vibia lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting van Vibia bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.