Umage

Umage

Het merk Vita is in 2008 ontstaan in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Vita is geboren uit de noodzaak om mooi design te combineren met efficiënt gebruikt van (verpakkings)materiaal. Inmiddels is het verlichtingsmerk Vita hard gegroeid en is het assortiment aangevuld met vele mooie maar vooral betaalbare lampen. Tegenwoordig kan je een Vita lamp vinden in meer dan veertig landen wereldwijd. De kracht van Vita lampen wordt onderstreept door een sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Populaire Vita lampen

Zoals gezegd is het assortiment van Vita door de jaren heen flink gegroeid. Echter zijn er sinds de komst van Vita een aantal populaire series die het toen, maar ook nu nog erg gewild zijn. Dit zijn onder andere de Vita lampen Eos, Silvia en Conia. De lampen zijn zowel beschikbaar als hanglamp, vloerlamp en sinds kort ook als tafellamp. Door ze te combineren met een cordset of een tripod. Ook is het mogelijk om een hanglamp later aan te passen naar een vloerlamp of andersom natuurlijk.

Vita design filosofie

De Vita lampen zijn ontworpen met de gedachte om zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze planeet en haar grondstoffen. Dit doet het design merk Vita door gebruik te maken van gerecycled materiaal en door kleine makkelijk te vervoeren verpakkingen.

Een Vita lamp als bouwpakket

Alle Vita lampen zijn verpakt in een zo’n klein mogelijke verpakking. Dit zodat het bezorgen makkelijk is maar ook doordat het materiaal bespaart, iets dat weer ten goede komt van ons milieu. Doordat de verpakkingen van alle Vita lampen klein zijn worden de lampen ook gedemonteerd geleverd. In de verpakking zijn de montage instructies te vinden en op youtube instructievideo’s. Vita hoopt op deze manier eventuele vragen voor te zijn. Het monteren een Vita lamp neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Mocht het niet lukken uw Vita lamp te monteren kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze favorieten

Vita heeft meer dan veertien verschillende modellen binnen het huidige assortiment. De Vita lampen series waar wij een zwak voor hebben zijn de Eos en de Carmina. De Eos onderscheidt zich van de traditionele lamp door het gebruik van ganzenveren. Dit maakt dat deze Vita lamp goed toepasbaar is in de slaapkamer. De Vita Carmina is ideaal voor boven een eettafel of voor in de gang. Het golvende patroon van de Carmina verveeld nooit en geeft een organische indruk.

LightBrands is officieel dealer van het merk Vita

Als officiële dealer van Vita kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van Vita van toepassing. Heeft u vragen over een Vita lamp of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Vita lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Vita lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.