Tom Dixon

80 artikel(en)

per pagina

80 artikel(en)

per pagina

LightBrands is officieel dealer van het merk Tom Dixon

Als officiële dealer van Tom Dixon kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, per e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Tom Dixon van toepassing. Heeft u vragen over Tom Dixon lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Tom Dixon lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en vergelijkt dagelijks de prijzen van alle concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Tom Dixon lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meldt dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u de verlichting van Tom Dixon in het echt bekijken? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.