Seletti

Seletti verlichting

Seletti is in 1964 door Ramano en Maria Seletti in het Italiaanse Mantova opgericht. Het label streeft naar productverbetering, vernieuwingen en originaliteit. Seletti staat garant voor creativiteit en biedt eindgebruikers de mogelijkheid om een unieke, persoonlijke en leuke lifestyle te creëren. Enkele toppers binnen de collectie zijn de Bouché tafellamp en Bella Vista buitenlamp.

57 artikel(en)

per pagina

57 artikel(en)

per pagina

Het buitenbeentje van de designwereld

Seletti wil graag het buitenbeentje van de designwereld zijn. Het materiaal gebruik van Seletti is erg divers, zo wordt er gebruik gemaakt van papier maar ook van hars. Naast de originele materialen waarmee gewerkt wordt, worden de designs ook gekenmerkt door een originele en speelse twist. Neem bijvoorbeeld de Monkey serie. Een serie van aandoenlijke aapjes gemaakt van boomhars die een lichtbron vasthoudt.

Series en Designers

Binnen Seletti zijn er diverse series die die ook weer zijn ontworpen door verschillende ontwerpers. Enkele series die onder Seletti vallen zijn: Eggs of columbus, Bella Vista, Monkey serie, Mouse serie, My little Neighbour, Turn Collectie, Moresque, Lighthink box en Multilamp. Hoewel elke serie totaal verschillend is, is in elke serie de speelsheid van het designlabel terug te vinden.

Onze Seletti favorieten

Onze favoriet is de Bella Vista. De Bella Vista maakt elke avond buiten er één om nooit te vergeten. Door het veelzijdige design kunt u alle kanten op. Daarnaast zijn er vele lampenkappen verkrijgbaar zoals de Cappello of Paralumi, die een perfecte aanvulling op dit product zijn, en het geheel nog meer laten spreken.

LightBrands is officieel dealer van het merk Seletti.

Als officiële dealer van Seletti kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Seletti van toepassing. Heeft u vragen over Seletti lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Seletti lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Seletti lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.