Secto Design

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

Het begin van Secto Design

De oprichtster van dit merk, Tuula Jusélius en ontwerper Seppo Koho ontmoetten elkaar voor het eerst in 1995. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen, wisten ze dat ze verwante geesten waren; ze deelden beiden een respect voor noordelijk hout, voor Scandinavisch helder ontwerp en voor professionele houtbewerking.

Tuula Jusélius en Seppo Koho zijn begonnen samen te werken aan innovatieve houten meubels. Het meubilair was een succes, maar er was een puzzel waar de klanten mee werden achtergelaten: er waren geen houten lampen op de markt die samen met het meubilair zouden gaan. Geïnspireerd door dit werd de conische Secto 4200-hanger geboren en werd het de ruggengraat van de hele collectie houten lampen van Secto Design.

LightBrands is officieel dealer van het merk Secto Design

Als officiële dealer van Secto Design kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, per e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Secto Design van toepassing. Heeft u vragen over Secto Design of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Secto Design lampen ergens anders goedkoper gevonden? 

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en vergelijkt dagelijks de prijzen van alle concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Secto Design lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meldt dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.