Prandina

Prandina

Prandina maakt al sinds 1982 designverlichting voor ieder interieur. Door de designfilosofie heeft het Italiaanse Prandina een gevestigde naam voor zichzelf gecreëerd binnen de internationale markt. De criteria waaraan design van Prandina moet voldoen zijn onder andere eenvoud, precisie, functionaliteit en hoogwaardige kwaliteit. Dit zie je in elke lamp direct terug.

Artikelen 1 tot 50 van 83 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 83 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Prandina Design

Het design van Prandina is ontstaan uit de productieve samenwerking tussen gevestigde en opkomende designers uit Italië en andere landen. Uit deze samenwerking probeert Prandina nieuwe producten te halen die niet conventioneel zijn en trends doorbreken. Deze evolutie van het merk is te zien in het gebruik van materiaal. Waar voorheen enkel lampen uit glas werden vervaardigd zoekt Prandina nu ook oplossingen in andere materialen en combinaties van verschillende materialen.

Kwaliteit, productie en verpakking

Dat Prandina voornamelijk glazen lampen produceert brengt een hoop extra kwaliteitscontroles en waarborging van de kwaliteit met zich mee. Prandina spant zich dan ook enorm in, om het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau te behalen. Dit wordt nagestreefd, door bijvoorbeeld vakkundig personeel te combineren met hightech apparatuur om de kwaliteit te controleren. Al het glaswerk van Prandina wordt nog met traditionele (mond geblazen glas) technieken geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat geen twee Prandina lampen hetzelfde zijn. Het kan namelijk voorkomen dat de dikte van het glas of het gewicht afwijken. Daarnaast kunnen er ook kleine belletjes of strepen in het glas voorkomen. Dit ziet Prandina niet als productie fouten maar als onvermijdelijke kenmerken van mond geblazen glas. Het maakt elke lamp uniek! Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van deze unieke lampen verpakt Prandina ze zorgvuldig, stuk voor stuk. De dozen worden opgevuld met schuim om er zo voor te zorgen dat ze onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Onze Prandina favorieten

Het totale assortiment van Prandina bestaat uit meer dan 30 verschillende series en elke serie bestaat weer uit tal van kleuren, maten en varianten lichtbronnen. Toch zijn er een aantal die wij uit willen lichten. Eén van lampen is de Prandina Notte. In het design van deze lamp komt duidelijk de visie van Prandina terug, eenvoud maar van hoogwaardige kwaliteit. De Notte is als hanglamp in acht verschillende maten verkrijgbaar, van Ø 21 cm tot Ø 48 cm. Ook is de Notte als plafondlamp verkrijgbaar. Daarnaast is de Notte verkrijgbaar in het materiaal glas of metaal, dit is de Prandina Notte Metal. Naast de Notte is onze andere favoriet de Prandina Sera. De Sera is verkrijgbaar als hanglamp, tafellamp en vloerlamp in de kleuren wit, transparant en chroom. Kan u uw Prandina favoriet niet terug vinden? Geen zorgen, wij kunnen namelijk het gehele assortiment leveren van Prandina, hiervoor kunt u terecht bij onze klantenservice.

LightBrands is officieel dealer van het merk Prandina

Als officiële dealer van Prandina kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Prandina van toepassing. Heeft u vragen over Prandina of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Prandina lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Prandina lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever de verlichting van Prandina in het echt bekijken? Dat kan! LightBrands beschikt over een showroom van 300m2 waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.