Plumen

Plumen

Bij Plumen willen ze mensen inspireren door producten te maken die mooi zijn maar ook eenvoudig in het gebruik. Ze combineren hun creativiteit met technologie die samen zorgen voor efficiënte verlichting. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een blank canvas

Bij Plumen zien zij hun producten als een leeg canvas voor uw creativiteit. Het designlabel heeft zijn assortiment zo ingericht dat u eindeloze mogelijkheden heeft tot het creëren van uw eigen stijl.

Onze Plumen favorieten

De Plumen collectie is vrij klein, maar toch zitten er grootse producten tussen. Neem de Bulb 001, mooi van design en ook nog eens heel erg groen. De prijs mag dan wel iets hoger zijn dan een normale lichtbron, maar deze lichtpeer gaat 10x langer mee en is 80% zuiniger. Hetzelfde geld voor de Bulb 002. Deze lichtbron is anders gevormd dan de 001 maar ook een plaatje om naar te kijken, en uiteraard erg zuinig. 

LightBrands is officieel dealer van het merk Plumen

Als officiële dealer van Plumen kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of Plumen van toepassing. Heeft u vragen over Plumen lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Plumen lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Plumen lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.