Philips Hue

Philips Hue lampen

Philips Hue-lampen zijn innovatieve ledlichtbronnen die u gemakkelijk op afstand kunt bedienen met een smartphone, computer of tablet via de Philips Hue-app. Via deze app kunt de Hue-lampen aan- en uitzetten, dimmen maar ook in kleur aanpassen. Philips Hue-lampen zijn volledig in te stellen op uw behoeften en levensstijl.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Philips Hue lampen

Binnen de Philips Hue lampen reeks zijn er verschillende varianten LED lichtbronnen verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook verschillende starterkits verkrijgbaar. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden. Bent u helemaal nieuw en heeft u nog geen Philips Hue lampen in huis? Dan raden wij aan te starten met een Philips Hue Starterkit.

Philips Hue starterkit met E27 (10 Watt) of GU10 (6,5 Watt) fitting is er verkrijgbaar in twee varianten, te weten “white” en “white & color”. Zoals de benaming al doet vermoeden geeft de variant “white” alleen wit licht en de variant “white & color” zowel wit als gekleurd licht. De Philips Hue lampen als “white” variant geven warm wit licht (2700 kelvin), dit is te vergelijken met de lichtkleur van een gloeilamp. Daarnaast is deze variant ook volledig dimbaar (uitsluitend met de app). Hue lampen als “white & color” beschikken over meer mogelijkheden dan de “white” versie. Met de “white & color” variant beschikt u over 16 miljoen kleuren waaruit gekozen kan worden. Ook is het mogelijk de kleur wit in te stellen van warm wit (2700 kelvin) tot koel helder daglicht (6500 kelvin). Het laatste kunt u bijvoorbeeld gebruiken om geleidelijk wakker te worden met uw eigen zonsopgang of op momenten waarin u meer energie en concentratie nodig hebt. Alle Philips Hue starterkits worden geleverd met Bridge (maximaal 50 lampen per bridge). Deze bridge dient aan uw modem gekoppeld te worden zodat u alle Philips Hue lampen draadloos kunt bedienen vanaf smartphone, computer, tablet, Hue Tap of Hue Dimmer.

Naast de starterkits zijn er ook losse aanvullende Hue lampen verkrijgbaar om zo uw set uit te breiden. Onlangs heeft Philips een nieuwe Hue kit uitgebracht. Dit is de “E27 wireless dimming kit”. Deze kit bestaat uit één e27 Hue White LED lamp en uit één draadloze dimmer. Voor deze set heeft u geen Hue bridge nodig om te starten. Met de draadloze dimmer kunt u maximaal 10 lampen tegelijkertijd aan-/uitschakelen en dimmen. Wilt u uitbreiden naar meer dan 10 Hue lampen kunt u een bridge bijbestellen.

Philips Hue Beyond en Phoenix

Naast de Hue starterkits en losse lampen heeft Philips ook een aantal armaturen uitgebracht die gebruikt maken van de Hue LED techniek. Dit zijn de Hue Beyond en Phoenix serie. De Beyond serie bestaat uit een hanglamp, plafondlamp en tafellamp. Al deze armaturen geven wit en gekleurd licht. Armaturen uit de Hue Phoenix serie geven enkel wit licht en zijn verkrijgbaar als tafellamp, wandlamp en plafondlamp. Wel zijn alle Hue Beyond en Phoenix armaturen te combineren met de Hue lampen.

LightBrands is officieel dealer van het merk Philips

Als officiële dealer van Philips kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van Philips van toepassing. Heeft u vragen over Philips Hue lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Philips lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Philips lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.