Nautic

Nautic

Nautic is een Belgisch merk dat verlichting aanbiedt, maar geen gewone verlichting. Ze gebruiken pure materialen zoals brons en koper. Inspiratie halen zij uit oude treinstellen, fabrieken en de scheepscultuur. Het doel is om herkenbaar licht te creëren, dit behalen ze door orginele werkwijzen en vormen uit het verleden te halen. Deze versmelten ze tot nieuwe verlichting met een tijdloos karakter. Het resultaat is functionele, stijlvolle en bovenal tijdloze verlichting.

42 artikel(en)

per pagina

42 artikel(en)

per pagina

Onze Nautic favoriet

Onze favoriet binnen het Nautic assortiment is de Montrose Wandlamp. Door haar klassieke uitstraling geeft ze altijd een prachtige touch aan de muur. In deze lamp is echt de visie van Nautic terug te zien namelijk het creëren van herkenbaar licht. Door de tijdloze uitstraling zal deze lamp altijd één van onze favorieten blijven.

Variatie binnen Nautic

Het assortiment lampen van Nautic is gevarieerd. Zo zijn er vloerlampen, wandlampen, plafondlampen en hanglampen verkrijgbaar van Nautic. De lampen hebben stuk voor stuk een klassieke en tijdloze uitstraling. Verreweg de meeste lampen zijn in diverse tinten en maten verkrijgbaar, bij een aantal lampen is er zelfs keuze tussen mat en helder glas. Op deze manier is het mogelijk om de lamp aan te passen aan uw wensen.

LightBrands is officieel dealer van het merk Nautic

Als officiële dealer van Nautic kunnen wij alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Nautic van toepassing. Heeft u vragen over Nautic lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Nautic lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Nautic lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u de verlichting van Nautic bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.