Modular

Modular

De lampen, spots en verlichting van Modular zijn industrieel met een knipoog naar de toekomst. Het assortiment bestaat uit lampen en spots die gebruik maken van de nieuwste LEDtechnologie, halogeenspots of fluorescentie lichtbronnen. Daarnaast kent dit assortiment verschillende soorten verlichting zoals opbouw, inbouw, hanglampen, en speciale spots. Modular werkt samen met grote professionele ontwerpers maar ook met aanstormend talent.  

Artikelen 1 tot 50 van 310 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 50 van 310 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Modular opbouwspots

De meest bekende spot series van Modular Lighting zijn de Nomad, Bolster, Giro en de Duell. Allen zijn in verschillende varianten te verkrijgen zoals plafondspots, wandspots of hangspots. Deze spots zijn te gebruiken in elke ruimte in huis zoals de badkamer, woonkamer, eetkamer, slaapkamer of keuken. Het verlichtingsassortiment is geschikt voor zowel consumenten als professioneel gebruikt.

LightBrands is officieel dealer van het merk Modular

Als officiële dealer van Modular kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Modular van toepassing. Heeft u vragen over Modular lampen of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Modular lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Modular lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.