Marset

Marset

Marset is een verlichtingsbedrijf dat oorspronkelijk uit Spanje komt en is opgericht in het jaar 1965. Marset is inmiddels actief in meer dan 40 landen en behoort daarmee tot één van de grootste verlichtingsbedrijven ter wereld. Enkele lampen van Marset worden met de hand gemaakt in de werkplaats in Barcelona, zoals de hanglampen van de Pleat Box serie. Marset heeft een team van meer dan 10 verschillende designers. In het assortiment kun je onder andere verlichting terugvinden van Christophe Mathieu die de Discoco en de Maranga serie heeft ontworpen. Ook van Joan Gaspar kun je lampen terugvinden. Joan heeft onder andere de Ginger, Mercer, Nolita, Polo en Soho serie ontwikkeld. Bij Marset is er dus veel diversiteit terug te vinden. Alle lampen hebben iets bijzonders en trekken altijd en overal de aandacht. Door het ruime assortiment is er voor elk wat wils in de Marset series te vinden.

Artikelen 1 tot 50 van 123 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 50 van 123 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onze Marset favoriet

Eén van onze Marset favorieten is de Marset Funiculí S Tafellamp. De Funiculí is een nieuwe editie van een lamp die ontworpen is in het jaar 1979, een echte klassieker dus. Door de nieuwe editie is deze lamp de perfecte combinatie tussen het moderne van de hedendaagse wereld en het prachtige antieke tintje uit de goede oude tijd geworden. De naam Funiculí is afkomstig van het woord “funicular” dat kabel(baan) betekend in het Engels. De lamp maakt gebruik van een paar clips die het heel makkelijk maken om de hoogte van de lamp te veranderen om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen, vandaar is dit de perfecte naam voor deze prachtige tafellamp. De kop van de lamp is verder nog 360 graden te draaien om de lichtstraal te wijzen waar het nodig is waardoor de lamp multi inzetbaar is. Naast de tafellamp bieden wij ook de vloerlamp van Funiculí aan, die dezelfde prachtige uitstraling heeft. De bodem van de Funiculí lampen is bedekt met rubber waardoor de lamp stabiel wordt. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en mos grijs. Dit is een typisch antieke en klassieke tafellamp die in elke inrichting schitterend zou staan.

LightBrands is officieel dealer van het merk Marset.

Als officiële dealer van Marset kunnen wij alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Marset van toepassing. Heeft u vragen over Marset lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Marset lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt  Marset lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting van Marset bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.