Lumina

Lumina

Lumina is sinds de oprichting in 1975 een begrip in de designverlichtingswereld. Verlichting van tegenwoordig moet energiezuinig, sfeervol en functioneel zijn. Het assortiment van Lumina voorziet in deze behoefte voor zowel consumenten als voor professionals. Het gehele assortiment van Lumina wordt geproduceerd in de fabrieken in Arluno, Italie. Dit gebeurd op één plek, zodat ze vanaf hier volledige kwaliteitscontroles uit kunnen voeren. 

37 artikel(en)

per pagina

37 artikel(en)

per pagina

Lumina milieubewust en vol kwaliteit

De lampen van Lumina worden ontworpen met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Lumina is volledig toegewijd aan het veilig en plezierig gebruik maken van de producten van Lumina. Het is wel eens voorgekomen dat een lamp na twintig jaar terug is gestuurd naar de fabriek ter reparatie. Dit bevestigt de service en kwaliteit van Lumina. Daarnaast heeft Lumina een systeem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat al het energieverbruik in de fabriek gemeten en verminderd wordt.

Lumina internationaal

Het assortiment van Lumina wordt bijna wereldwijd verkocht, het is in zo'n 35 landen beschikbaar. Enkele beroemde musea tonen Lumina ontwerpen zoals: Die Neue Sammlung (München), La Triennale (Milaan), Het Israël Museum (Jeruzalem), Het Brooklyn Museum (New York), Musee des Arts Decoratifs (Parijs) en La Triennale (Milaan).

Populaire lampen van Lumina

Lumina kent een aantal klassiekers die erg populair zijn zoals de Daphine, Matrix, Zelig, Galileo en Elle lampen. Daarnaast kent het assortiment van Lumina een aantal armaturen die handig zijn als uw lichtpunt niet recht boven de tafel zit zonder dat u een snoer over het plafond wil trekken. De Galileo mini, Flip  en Moove  hebben allen een decentraal systeem waarbij ondanks dat het lichtpunt niet recht boven de tafel hangt het toch mogelijk is de lamp recht boven de tafel te hangen.

LightBrands is officieel dealer van het merk Lumina

Als officiële dealer van Lumina kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Lumina van toepassing. Heeft u vragen over Lumina lampen of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Lumina lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Lumina lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever de verlichting van Lumina bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.