Louis Poulsen

Louis Poulsen lampen

Louis Poulsen is een Deense fabrikant van designverlichting dat werd opgericht in 1874. De ontwikkeling van verlichtingsoplossing is voor Louis Poulsen een uitdagende taak, waarbij er meer komt kijken dan alleen maar inzicht in lichteigenschappen. Dit is terug te zien in de designs van de ontworpen lampen door internationale ontwerpers voor Louis Poulsen. Bekende ontwerpers zijn Arne Jacobsen en Poul Henningsen.

77 artikel(en)

per pagina

77 artikel(en)

per pagina

Louis Poulsen verlichting

Louis Poulsen is een internationale verlichtings gigant van Deense komaf. Louis Poulsen bediend zowel de proffessionel als de private sector met verlichting. Dit wordt gedaan door het ontwerpen en produceren van binnen als buiten verlichtingsoplossingen. Na de samenwerking tussen Louis Poulsen en de gerespecteerde ontwerper Poul Hennigsen is de fabrikant een designrichting in geslagen die vandaag de dag nog steeds wordt nagestreefd. Deze philiosofie kan opgesomd worden in functie, comfort en ambience.

Klassiekers

Louis Poulsen is doorgebroken na de samenwerking met Poul Henningsen. Uit deze samenwerking is onderandere de PH (Poul Henningsen) serie voortgekomen. Naast de PH is de AJ, ontworpen door Arne Jacobs nu al een klassieker binnen het assortiment.

LightBrands is officieel dealer van het merk Louis Poulsen

Als officiële dealer van Louis Poulsen kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Louis Poulsen van toepassing. Heeft u vragen over Louis Poulsen lampen of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Louis Poulsen lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Louis Poulsen lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.