Louis Poulsen

Louis Poulsen

Louis Poulsen is een Deense fabrikant van designverlichting dat werd opgericht in 1874. De ontwikkeling van verlichtingsoplossingen is voor Louis Poulsen een uitdagende taak, waarbij er meer komt kijken dan alleen maar inzicht in lichteigenschappen. Dit is terug te zien in de designs van de geproduceerde lampen door internationale ontwerpers als Arne Jacobsen en Poul Henningsen. 

Artikelen 1 tot 50 van 69 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 69 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Louis Poulsen verlichting

Louis Poulsen is een internationale verlichtingsmerk van Deense komaf. Louis Poulsen bedient zowel de professionel als de consument die op zoek is naar een designlamp. Dit wordt gedaan door het ontwerpen en produceren van binnen- en buiten verlichtingsoplossingen. Na de samenwerking tussen Louis Poulsen en de gerespecteerde ontwerper Poul Hennigsen is de fabrikant een designrichting in geslagen die vandaag de dag nog steeds wordt nagestreefd. Kernwoorden die passen bij hun filosofie zijn: Functie, comfort en ambience. 

Klassiekers

Louis Poulsen is doorgebroken na de samenwerking met Poul Henningsen. Uit deze samenwerking is onder andere de PH (Poul Henningsen) serie voortgekomen. Naast de PH is de AJ, ontworpen door Arne Jacobs nu al een klassieker binnen het assortiment. Deze serie is ontzettend populair, wij begrijpen wel waarom...

LightBrands is officieel dealer van het merk Louis Poulsen

Als officiële dealer van Louis Poulsen kunnen wij je alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Louis Poulsen van toepassing. Heb je vragen over Louis Poulsen lampen of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Louis Poulsen lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Louis Poulsen lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij je het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heb je nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden kun je vinden op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting van Louis Poulsen in het echt bekijken? Dat kan in onze showroom. In de showroom van 300 m2 kun je een weerspiegeling van het gehele assortiment bekijken. Als je wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig, neem dan contact op door te bellen met 085 4890 360 of start een chatgesprek.