Lirio by Philips

Lirio lampen

Lirio by Philips is een samenwerking tussen het Belgische Lirio en het Nederlandse Philips. Het motto van deze samenwerkende partijen is het samenstellen van een assortiment dat onweerstaanbaar design combineert met intrigerend licht. Lirio by Philips maakt veel gebruik van led, waardoor unieke ontwerpen en vormen gecreëerd kunnen worden. “Verspreid licht en bedwing de schaduw” is de krachtige identiteit van het merk. Hiermee onderstreept het merk het eeuwige contrast tussen licht en schaduw.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lirio by Philips kenmerken

Lirio by Philips lampen kenmerken zichzelf op een aantal verschillende manieren waarbij het uitgangspunt altijd hetzelfde is. Lirio by Philips werk vanuit de gedachte dat licht een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven. Mede hierdoor wil Lirio by Philips een collectie aanbieden die zowel inspireert als karakter toevoegt. Daarnaast moet de verlichting voldoen aan een aantal voorwaarden, namelijk: moderne en discrete luxe (ontworpen door Belgische designers), innovatief licht, tijdloze ontwerpen met een krachtig silhouet, passie voor optimale kwaliteit van zowel materiaal als afwerking en intelligente en geraffineerde bediening. Dit zorgt ervoor dat de verlichting van Lirio by Philips uniek is.

Onze favorieten

Het assortiment is over de jaren heen flink gegroeid. Er zijn echter een paar armaturen die boven alle andere uitblinken. Dit is de Bloq serie. De Lirio Bloq serie bestaat uit vier verschillende types en is verkrijgbaar in twee kleuren, wit of zwart met een matte afwerking. Naast de Bloq is de Skive ook favoriet. Dit geweldige simpele en elegante design komt in wit en zwart. Beide kleuren hebben een gouden afwerking binnenin en een glazen diffusor om verblinding te voorkomen.

LightBrands is officieel dealer van het merk Lirio by Philips

Als officiële dealer van Lirio by Philips kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Lirio by Philips van toepassing. Heeft u vragen over de Artemide Demetra tafellamp of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Lirio by Philips lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Lirio by Philips lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.