Ingo Maurer

Ingo Maurer

De Duitse designer Ingo Maurer is in de jaren 60 begonnen met het ontwerpen van uitzonderlijke lampen, verlichtingssytemen en voorwerpen. Ingo Maurer en zijn team ontwerpen, produceren en distribueren al de producten zelf. Op deze manier kan het designlabel ideeën realiseren zonder compromissen te sluiten. Dit is ook terug te zien in de lampen. Deze zijn namelijk precies zo geproduceerd zoals Ingo Maurer dit had bedacht. Dit wordt zodanig gewaardeerd, dat het designlabel al vele prijzen gewonnen heeft op het gebied van decoratie, design en vernieuwing. 

47 artikel(en)

per pagina

47 artikel(en)

per pagina

Showrooms van wereldformaat

Sinds 1999 beschikt Ingo Maurer over een showroom waar zijn gehele collectie van meer dan 100 producten wordt getoond. Deze showroom is nergens minder dan in de bruisende New Yorkse wijk SoHo. Sinds 2005 is er ook een showroom dichter bij huis, namelijk in München. Door de groei van het bedrijf werd de productiehal te klein, en werd omgebouwd tot showroom. Deze showroom is maar liefst 700m2, en net zoals de showroom in New York in direct beheer van Ingo Maurer.

Ingo Maurer Klassiekers

De bekendste productserie binnen de Ingo Maurer collectie is de Birdie-lijn. De designs uit deze lijn bestaan uit verschillende gevleugelde lichtbronnen waarbij het lijkt of deze zo weg kunnen vliegen. De eerste gevleugelde lichtbron stamt uit 1992, later volgde er meerder engelachtige lampen. De “Birdie’s” hebben een elegante uitstraling en passen bij elk interieur.

Onze Ingo Maurer favorieten

Ingo Maurer heeft zo’n gevarieerde en sprekende collectie dat het benoemen van slechts een aantal favorieten een hele uitdaging is. Eén van onze favorieten is de Lucellino LED tafellamp noemen als favoriet. Deze lamp is het begin van alle andere gevleugelde lichtbronnen binnen de Ingo Maurer collectie. Een andere favoriet is de What We Do Counts tafellamp. Deze lamp bevat aan één zijde een motiverende quote. De andere zijde is blanco. Bij de lamp wordt een markeerstift meegeleverd zodat je zelf jouw favoriete quote op de blanco zijde kunt schrijven.

LightBrands is officieel dealer van het merk Ingo Maurer

Als officiële dealer van Ingo Maurer kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of Ingo Maurer van toepassing. Heeft u vragen over Ingo Maurer lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Ingo Maurer lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Ingo Maurer lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever de verlichting van Ingo Maurer bekijken in onze showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.