Hollands Licht

Hollands Licht

Hollands Licht maakt lampen met een tijdloos design waarin functionaliteit en vormgeving gecombineerd worden. Het jonge merk werkt samen met zes pure Nederlandse ontwerpers: Benno Premsela, Karel Boonzaaijer, Scholten & Baijings, Dick Spierenburg en Marc de Groot. Het meest bekende model van Hollands Licht is de Lotek. De Lotek is een echte klassieker en voelt zich thuis in elk interieur. De collectie van Hollands Licht bevat hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Hieronder is de gehele collectie te bekijken. 

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

Hollands Licht Lotek

De meest bekende serie van Hollands Licht is de Lotek. Hij is ontworpen door Benno Premsela. Met zijn tijdloze karakter is het een echte design klassieker geworden. De serie bestaat tegenwoordig uit drie varianten die zich onderscheiden door een verschillende breedte. Zo is er de Lotek XS tafellamp en de Lotek Classic heeft een breedte van 30 cm en de Lotek XL van 40 cm. De Lotek is eenvoudig te veranderen van vloerlamp naar tafellamp door zijn instelbare hoogte. Het vlieseline doek van de kap zorgt voor een zeer aangename en tegelijk erg functionele lamp.

Overige modellen

Naast het succes van de Lotek heeft Hollands Licht nog een aantal andere geweldige lampen binnen het assortiment. Zo is de Refraktor van Hollands Licht ook een lust voor het oog. Deze industrieel gevormde lamp doet het goed binnen elk interieur en geeft net die ruwe twist. Deze Hollands Licht Refraktor heeft een E27 fitting (grote draaifitting) en mag gecombineerd worden met maximaal 100 watt. Naast de Lotek en Refraktor is er ook nog de Glow serie. Deze serie kenmerkt zich door het gespannen doek over het aluminium frame. Deze doeken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilvergrijs. Ook heeft Hollands Licht verschillende maten uitgebracht, namelijk de S (Ø 60 cm), M (Ø 80 cm), L (Ø 120 cm) en XL (Ø 180 cm). De Glow van Hollands Licht komt ook met een E27 fitting en mag gecombineerd worden met maximaal 100 watt.

LightBrands is officieel dealer van het merk Hollands Licht

Als officiële dealer van Hollands Licht kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Hollands Licht van toepassing. Heeft u vragen over de dit merk of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Hollands Licht lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Hollands Licht lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.