Graypants

Graypants lampen

Het merk Graypants is een team van “problem solvers”. Problemen worden door Graypants niet uit de weg gegaan maar aangepakt en opgelost. Graypants is gestart in Seattle en tegenwoordig ook gevestigd in Amsterdam. Naast het ontwerpen van producten worden er ook architecturale designs gemaakt en objecten wereldwijd ontworpen. Graypants is opgericht door Seth Grizzle en Jonathan Junker die zich nog dagelijks bezig houden met de ontwerpen die Graypants produceert. Graypants is voornamelijk bekend geworden met de “Scraplight” serie, de lampen van karton. Tegenwoordig maakt Graypants ook lampen van aluminium en zijn de kartonnen armaturen in het wit verkrijgbaar.

33 artikel(en)

per pagina

33 artikel(en)

per pagina

Graypants lampen, milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoorde verlichting

Lampen gemaakt van gerecycled karton, wat een idee! Het karton wordt gesneden met een laser waarna de lagen met de hand worden geassembleerd. Dit wordt onderstreept door een handtekening van de maker op de fitting, een leuk detail. Doordat het om gerecycled karton gaat is elke lamp anders. Er ontstaan variaties in kleur waardoor er mooie patronen ontstaan in zowel de lamp zelf als de verlichting die er van af komt. Dit zorgt voor een fantastische sfeer in elke ruimte. Wat ook geweldig is aan de verlichting van Graypants is dat het materiaal ethisch verantwoord is. Zo wordt het karton lokaal ingekocht en werkt het duo samen met sociale werkplaatsen waarbij mensen met een handicap zich kunnen ontwikkelen en leren te werken met hun handen.

Kwaliteit, zorg en geur

Het merk Graypants staat voor kwaliteit, zorg en geur. De lampen van Graypants worden met alle zorg en perfectie gemaakt. De Graypants lampen moeten met zorg worden behandeld. Schoonmaken kan niet met vochtige middelen. Het advies is om met een luchtspray of föhn de lampen stofvrij te maken. Alle graypants armaturen zijn voorzien van een brandwerende laag. Wanneer iemand voor het eerst een Graypants lamp besteld zal het opvallen dat deze de eerste paar weken ruikt naar verbrand karton. Dit komt omdat randen van het karton worden weggebrand met een laser. Deze geur zal bij de lamp en zal na verloop van tijd weg trekken.

Graypants Scraplight

Graypants eerst geproduceerde lampen serie ooit waren de “Scraplights”. Tegenwoordig is deze kartonnen serie uitgegroeid tot het vlaggenschip van Graypants. Deze serie kenmerkt zich door het gebruik van bijna onbewerkt karton. Tegenwoordig is de serie ook verkrijgbaar in het wit. Binnen deze serie van Graypants zijn de Moon en de Disc favoriet. Dit door de toegankelijke vorm en afmeting.

LightBrands is officieel dealer van het merk Graypants

Als officiële dealer van Graypants kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Graypants van toepassing. Heeft u vragen over Graypants lampen of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Graypants lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Graypants lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.