Frama

Frama

Het Deense designlabel Frama staat voor pure verlichting. Dit is terug te zien in de eerlijke en open uitstraling van het merk. Kenmerkend voor Frama zijn de eenvoudige geometrische vormen en de natuurlijke materialen, die in de gehele collectie gebruikt zijn. Frama gaat de dialoog aan tussen twee tegenpolen: de klassieke en eigentijdse benadering tussen digitale en analoge productie. Het resultaat hiervan is een tijdloze collectie, wat bij elk type interieur past. 

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Frama Studio

Het designlabel Frama bestaat uit de volgende collecties: Permanent, Studio en St. Pauls. De meeste producten worden ontworpen door Frama Studio, de eigen ontwerpstudio van het designlabel. Frama is actief in verschillende creatieve gebieden zoals meubelen, verlichting, boeken, kleding en keukens. Deze collecties hebben gemeen dat ze zich richten op natuurlijke materialen en eenvoudige geometrische vormen. De stukken in de collectie wijzen op een terugkeer naar de basis, waarbij het ontwerp is gericht op eerlijkheid en eenvoud.

Verlichting van Frama

Het bijzondere aan de verlichting van Frama is dat de lichtbron de volle aandacht krijgt. Waar voorheen de lichtbron verstopt werd onder een lampenkap staat deze bij Frama centraal. Frama heeft dan ook een aantal bijzondere lichtbronnen in de collectie. Neem de Diamond light. Zoals de naam al zegt is deze lichtbron in de vorm van een geslepen diamant. Door de aparte vormen krijgt de Diamond Light een moderne en strakke uitstraling.

Onze Frama Favorieten

Binnen de Frama collectie zijn wij verliefd geworden op verschillende designs. De Diamond Light is hier één van. Door de unieke vorm van deze lichtbron wordt een ruimte op een speelse manier verlicht. Combineer de Diamond light met een van de armaturen uit de E27 collectie en er ontstaat een elegante tijdloze lamp die in elke kamer goed tot zijn recht komt.

LightBrands is officieel dealer van het merk Frama

Als officiële dealer van Frama kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van Frama van toepassing. Heeft u vragen over de Frama woonaccessoires of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Frama lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Frama lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 36