FontanaArte

FontanaArte

FontanaArte is een merk dat al zeventig jaar lang bekend staat als één van de grootste designverlichtingsmerken in de wereld. De lampen die FontanaArte produceert zijn uniek, van hoge kwaliteit en hebben voornamelijk glas als hoofdmateriaal. Eigenlijk zijn het kunstobjecten die ook nog licht geven. Met de ontworpen lampen en verlichting heeft FontanaArte door de jaren heen veel designprijzen gewonnen. De eerste prijs ontving het merk vijftien jaar na de oprichting in 1932. 

41 artikel(en)

per pagina

41 artikel(en)

per pagina

Bekende FontanaArte lampen

FontanaArte is niet alleen bekend geworden door het ontwerpen van lampen en verlichting maar ook door het maken van spiegels en glazen meubilair. Alles wat Fontana Arte ontwerpt doen ze met oog op de behoeften van de consument. Dit zorgt voor aantrekkelijke en hoogwaardige design producten. Bekende lampen van Fontana Arte zijn de Fontana Arte Pangen, Fontana Arte Daruma, Fontana Arte Nobi en ook de Fontana Arte Flute lampen zijn erg populair door hun prachtige glazen ontwerp die ook als voordeel heeft dat zij makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast is de Fontana Arte Tavolo Con Ruote ook een ware klassieker binnen het assortiment.

LightBrands is officieel dealer van het merk FontanaArte

Als officiële dealer van FontanaArte kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van FontanaArte van toepassing. Heeft u vragen over een FontanaArte lamp of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

De FontanaArte Lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt FontanaArte Lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.