Diesel with Foscarini

Diesel with Foscarini

In 2009 is de samenwerking tussen Diesel en Foscarini van start gegaan, waaruit Diesel with Foscarini is ontstaan. De samenwerking kwam tot stand door een grootschalig project van Diesel, genaamd 'Home Collection'. Binnen deze collectie is Diesel samenwerkingen aangegaan met verschillende vooruitstrevende fabrikanten binnen de interieur- en designbranche. Diesel Foscarini is een feit en tot op heden een doorlopend succes. 

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Diesel with Foscarini groeit

Gestart in 2009 en nog steeds actief met het ontwikkelen van nieuwe modellen. De beoogde doelgroep van Diesel with Foscarini is compleet anders dan de eigen doelgroep van Foscarini. Diesel Foscarini probeert een gemixt publiek aan te spreken, dit is ook wat de collectie uitstraalt. De collectie spreekt van “rock tot pop, van industrieel tot vintage en van graphics tot kunst". Wat ooit begon met een kleine collectie als proef is begonnen, is nu uitgegroeid tot een collectie van meer dan veertig lampen! Ontwerpen van Diesel Foscarini worden ontworpen met een bepaald motto, waarbij een sterke persoonlijkheid een must is. Daarnaast is geen armatuur hetzelfde. Er wordt veel gevarieerd in vorm, materiaal en gebruiksdoeleinde. Het assortiment bestaat daarom uit hang-, tafel-, vloer-, wand- en plafondlampen. Naast een sterke persoonlijkheid is materiaal ontzettend belangrijk. De toegevoegde waarde van Diesel with Foscarini lampen is dat veel materialen nog nooit zijn gebruikt in de verlichtingsindustrie, denk hierbij aan het gebruik van spijkerstof (Fork).

Meer dan alleen verlichting

Zoals eerder vermeld is Diesel samenwerkingen aangegaan met verschillende fabrikanten om tot de huidige “Home Collection” te komen. De “Home Collection” bestrijkt vijf verschillende facetten binnen het interieur. Verlichting, woonaccessoires, keukenaccessoires, meubels en vloeren is wat Diesel naast kleding tegenwoordig ontwerpt. Voor de verlichting is er de samenwerking met Foscarini en voor de woonaccessoires werken ze met Seletti samen. Alle ontwerpen volgens hetzelfde concept: sterke persoonlijkheid en innovatief materiaalgebruik.

Onze favorieten

Denk je aan Diesel with Foscarini, dan denk je aan de Fork lampen. Hét succes van deze samenwerking, verkrijgbaar in vier verschillende kleursamenstellingen en zeven varianten. Door de kap van spijkerstof is het geen alledaagse verschijning. Nog een geweldig design van Diesel with Foscarini is de Rock serie. Zoals de naam al doet vermoeden is de kap van dit armatuur geïnspireerd door een rots, erg gaaf! Je kunt hem bestellen als vloer- en als hanglamp in de kleuren wit, goud en bruin.

LightBrands is officieel dealer van het merk Diesel with Foscarini

Als officiële dealer van Diesel with Foscarini kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van Diesel Foscarini van toepassing. Heeft u vragen over de Diesel with Foscarini lampen of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Diesel Foscarini lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Diesel Foscarini lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.