Delta Light

Delta Light

Een merk dat begon met discotheekverlichting en nu uitgegroeid is tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Dat is het Belgische merk Delta Light, opgericht door Paul Ameloot in 1989. Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten, die garant staan voor een mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design. Vandaag de dag is Delta Light actief in meer dan 120 landen.

Delta Light onderscheidt zich door de strengste kwaliteitscriteria toe te passen. Dit alles zodat zij de verwachtingen van de klant overtreffen met hun producten. Elk product dat bij Delta Light de deur uitgaat, is grondig gecontroleerd en getest.

Artikelen 1 tot 50 van 55 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 55 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De favorieten van Delta Light Bekende series uit deze collectie zijn de Rand en de Outfit. De Rand is een echte klassieker uit de Delta Light-collectie. Het is een typisch voorbeeld van de tijdloze designfilosofie. De Outfit is oorspronkelijk ontworpen als etalageverlichting, maar vandaag de dag wordt deze serie ook toegepast in woningen. Het fijne aan Delta Light is dat er gekozen kan worden tussen verschillende typen ledverlichting en lichtbundels met verschillende stralingshoeken. Basisverlichting Daarnaast zijn de inbouwspots van Delta Light perfect voor de basisverlichting. Zij kunnen gericht, maar ook algemeen licht geven. Deze lampen zijn dimbaar, waardoor je scherper licht kunt hebben wanneer je aan het werk bent, maar je kunt het ook dimmen, waardoor het sfeervoller wordt. Delta Light legt de focus op eenvoud met pure kleuren en vormen, namelijk chroom, wit, aluminium en wordt gecombineerd met het materiaal polycarbonaat. Speciaal voor de badkamer Specifiek voor de badkamer heeft Delta Light een nieuwe serie verlichting ontwikkeld met een minimale IP-waarde van 44. Een IP-waarde van minstens 44 zorgt voor bescherming tegen water, wat van alle kanten komt. Wil je een product dat niet online staat? Neem dan gerust contact met ons op, want naast het onlineassortiment kan LightBrands ook alles van Delta Light zelf leveren. LightBrands is officieel dealer van het merk Deltalight Als officiële dealer van Deltalight kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Deltalight van toepassing. Heeft u vragen over Deltalight lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina. Deltalight lampen ergens anders goedkoper gevonden? LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Deltalight lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina. LightBrands Showroom Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.