Cini & Nils

Cini & Nils

Het merk Cini & Nils is opgericht in 1969 door de ontwerpers Mario Melocchi en Franco Bettonica. Beide ontwerpers wilden graag direct hun producten op de markt brengen. Cini & Nils staat voor kwaliteit en innovatie. De verscheidenheid aan producten werd ontwikkeld door beide ontwerpers. Daarnaast zijn een groot deel van hun kunststukken te zien in het New York Museum of Modern Art. 

32 artikel(en)

per pagina

32 artikel(en)

per pagina

Series en producten van Cini & Nils

Bekendste series van Cini & Nils zijn bijvoorbeeld de Fari en de Componi serie. Ook de Cuboluce is een bekend object in de design wereld. De Cuboluce was een idee van Franco Bettonica die hiermee een schakel tussen interieur accessoires en verlichting vormde. Naast losse verlichtingsobjecten kent het assortiment van Cini & Nils ook innovatieve kabelsystemen. 

LightBrands is officieel dealer van het merk Cini & Nils

Als officiële dealer van Cini & Nils kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Cini & Nils van toepassing. Heeft u vragen over een Cini & Nils product of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Cini & Nils Lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Cini & Nils Lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.