Casambi

Casambi

De oplossing van Casambi is gebaseerd op Bluetooth Low Energy, de ultramoderne draadloze technologie en de enige draadloze technologie met laag vermogen in alle moderne smartphones, tablets en zelfs slimme horloges, waardoor het de enige mainstream en toekomstbestendige low-power radiotechnologie is in de wereld. Bluetooth Low Energy is ontwikkeld in het Nokia Research Center, waar de ontwerpers hebben gewerkt. Dat is waarom Casambi het unieke voordeel heeft gehad om al vroeg het potentieel van Bluetooth Low Energy te realiseren. Casambi begon de ontwikkeling van de oplossing voordat er Bluetooth Low Energy-apparaten op de markt waren. 

 

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

LightBrands is officieel dealer van het merk Casambi

Als officiële dealer van Casambi kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, per e-mail of gewoon via onze webshop. Heeft u vragen over Casambi lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Casambi ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en vergelijkt dagelijks de prijzen van alle concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Casambi lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meldt u dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.