Bruck

Bruck

Het verlichtingsmerk Bruck werd in 1968 opgericht in Duitsland. Bruck begon als pionier op de markt van de railsystemen. Sinds 1985 richt Bruck zich met succes op grote wereldmarkten als Noord-Amerika en Azië. Tegenwoordig biedt het Bruck-assortiment toegankelijke systeemverlichting voor zowel consumenten als professionals. 

25 artikel(en)

per pagina

25 artikel(en)

per pagina

Bruck railsystemen en verlichting

Bruck staat bij professionals bekend om de functionele en kwalitatieve railsystemen en verlichting. Alle systemen zijn er in de kleuren chroom en mat chroom. Populaire series zijn de Duolare (2-fase systeem), Flexline en Boa. Daarnaast is er genoeg keuze uit veel verschillende track of kabelsystemen in 12V of 230V.

Bruck milieuprogramma

Bruck verlichting heeft een speciaal programma ontwikkeld waarbij alle producten in hun gehele levenscyclus worden getoetst op hun milieueffecten. Hierbij is de ontwikkeling van duurzame eco designs van essentieel belang. Daarnaast ontwikkeld Bruck haar populaire modellen zoals de Silva  ook in 12V halogeen en LED varianten.

Bruck series

De meeste lampen series van Bruck kunnen vrij worden gecombineerd met elk railsysteem. Daarnaast is het vaak ook mogelijk deze lampen series los te monteren als hanglamp of wandlamp. De mooiste series van Bruck zijn Silva en Cantara.

LightBrands is officieel dealer van het merk Bruck

Als officiële dealer van Bruck kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Bruck van toepassing. Heeft u vragen over Bruck lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Bruck lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Bruck lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.