Brand van Egmond

Brand van Egmond

Het team van Brand van Egmond gelooft dat ruimtes en mensen lichtsculpturen verdienen die emoties oproepen en karakter toevoegen. Zo heeft het team ook al tientallen jaren ervaring en is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige handgemaakte lichtsculpturen voor zowel de particuliere als de openbare ruimte. 

Artikelen 1 tot 50 van 76 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 76 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brand van Egmond

Het uitgangspunt bij de ontwerpen van Brand van Egmond is persoonlijkheid. De armaturen vertegenwoordigen een artistiek design gebaseerd op emotie en natuur. Inspiratie wordt gevonden in simpele schoonheden zoals regendruppels die neerplonsen in een zwembad, of de eenvoud van een brandende flakkerende kaars.

Het begin van Brand van Egmond

Ooit begonnen als freelancers hebben William Brand en Annet van Egmond hun identiteit zeer sterk weten te karakteriseren en behouden. Sinds het creëren van de Chandelier hanglamp 25 jaar geleden tot de dag van vandaag, is zeer bewust gekozen voor de onafhankelijkheid van hun ontwerpen en van het merk Brand van Egmond. De ontwerpers zijn nooit afgeweken van hun werkwijze en bleven nauw betrokken bij de creatie van hun producten. Sinds 2015 ligt deze verantwoordelijkheid enkel nog bij William Brand nadat het duo heeft aangegeven hun wegen te zullen scheiden.

Handgemaakt, stuk voor stuk, is geen één armatuur van Brand van Egmond zoals zijn voorganger. De toch al unieke kunstobjecten genieten bij de creatie de artistieke vrijheid van hun scheppers. Grof industrieel materiaalgebruik is gecombineerd met de subtiliteit van de emotie die in de ontwerpen terug is te vinden. De kracht waarmee de emotie keer op keer in het design wordt aangebracht illustreert de klasse die Brand van Egmond vertegenwoordigt.

Een voor Brand van Egmond kenmerkend armatuur is de Love You Love You Not. De inspiratie komt van een bos rozen. Het lichtbeeld wat de lamp geeft laat je vermoeden dat de lamp echt tot leven komt. Zelfs de schaduw van deze schitterende hanglamp is mooi!  

Brand van Egmond series

Sinds de start van Brand van Egmond zijn er twee lampen series die er met kop en schouders boven de rest uitsteken. Dit zijn de Delphinium en de eerder genoemde Love You Love You Not  serie.

LightBrands is officieel dealer van het merk Brand van Egmond

Als officiële dealer van Brand van Egmond kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Brand van Egmond van toepassing. Heeft u vragen over Brand van Egmond lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Brand van Egmond lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Brand van Egmond lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.