Bloom Holland

Bloom Holland

De naam zegt het natuurlijk al, Bloom Holland is een oer-Hollands bedrijf. Opgericht in 2001 door Rob Slewe. Bloom Holland heeft voornamelijk naam gemaakt met de verlichte bloempotten en het veelvoudig gebruikmaken van kunststof. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bloempotten van Bloom Holland

De meest populaire producten van Bloom Holland zijn de bloempotten. Deze zijn er in veel verschillende opvallende kleuren met of zonder verlichting. De potten zijn voorzien van een drainage zodat de potten niet vol kunnen lopen met regenwater. Ook heeft Bloom Holland andere toppers binnen het assortiment zoals de Portable Lamp, Pill en de Square. Deze producten zijn net zoals de bloem potten in het wit, oranje, grijs, taupe, paars, roze, lime en rood te verkrijgen. Al deze producten van Bloom Holland zijn gemaakt van Polyethylene.

De portable lamp van Bloom kent ook een variant die werkt op een batterij. Deze lamp is voorzien van accu en een 12 volt spaarlamp waardoor hij een zeer goede lichtopbrengst heeft. Daarnaast is de batterij gemakkelijk op te laden doormiddel van de bijgeleverde lader.

Bloom Holland Ornametrica

Ook heeft Bloom Holland een lamp ontworpen die afwijkt van het normale assortiment voor buiten met alle kleuren. De Ornametrica Chandelier hanglamp is gebaseerd op een serie kroonluchters waarbij een aluminium constructie ervoor zorgt dat de lamp kleiner en groter gemaakt kan worden.

Ook is er een Ornametrice Candelabre. Dit is een kleine variant van de Chandelier die gebruikt kan worden als kaarsenstandaard en kent dezelfde geometrische constructie als de Ornametrica Candelier.

LightBrands is officieel dealer van het merk Bloom Holland

Als officiële dealer van Bloom Holland kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Bloom Holland van toepassing. Heeft u vragen over Bloom Holland producten of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Bloom Holland ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Bloom Holland artikelen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.