Belux

Belux

De Zwitserse firma Belux produceerde vanaf de oprichting in 1970 voornamelijk lampen voor werkplaatsen. Na 10 jaar is de corebusiness verschoven naar het ontwikkelen en produceren van designlampen, waar de focues op woon- en werkruimten ligt. Dat Belux verlichting produceerde voor werkplaatsen is terug te zien in de armaturen die het bedrijf nu ontwerpt. Dit zijn bijvoorbeeld bureaulampen, waarbij het licht dusdanig helder (wit) is waardoor de concentratie optimaal blijft. Daarnaast experimenteert Belux veel met innovatieve verlichtingsoplossingen. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Belux is innovatief

Belux dat in 1970 is opgericht is sinds de verandering van corebusiness voornamelijk bezig geweest met experimentele en innovatieve verlichtingsoplossingen. In 1982 vond voor Belux de echte doorbraak plaats dankzij de Belux Metro. Dit product voldeed aan de eisen van experimentele en innovatieve verlichting. Het was namelijk het eerste laagvolt (12v) kabelsysteem ter wereld. Nu ligt de focus op het ontwikkelen van uitmuntende ledtechnologieën. Hiervan is de Belux Lifto een goed voorbeeld van. Deze lamp is namelijk dimbaar maar ook is de kleur van het licht in te stellen. Dit zorgt ervoor dat de Belux Lifto breed inzetbaar is.

Werkverlichting van Belux

Belux heeft een ruim assortiment met functionele werkverlichting. Goede verlichting op of tijdens het werk is erg belangrijk. Hierbij moet er een combinatie gemaakt worden tussen direct en indirect licht. Belux heeft hiervoor prima oplossingen. Een populaire hanglamp van Belux die erg geschikt is als werkverlichting is de Up/Down. Andere voorbeelden van staande armaturen van Belux die prima geschikt zijn als werkverlichting zijn de Flat, Disk en Economy.

LightBrands is officieel dealer van het merk Belux

Als officiële dealer van Belux kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Belux van toepassing. Heeft u vragen over de Belux lampen of over de toepassing van een Belux product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Belux lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt een Belux lamp ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.