Artemide

Artemide

Het Italiaanse merk Artemide werd in 1959 opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van design lampen en verlichting. Een van de bekendste series van Artemide zijn de Tolomeo, Nur, Melampo, Talo en Tizio lampen. Al deze series uit het assortiment van Artemide zijn ontworpen door Michele de Lucchi en Giancarlo Fassina. Dit duo neemt dan ook een groot aantal ontwerpen van Artemide voor hun rekening. 

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Artemide lampen series

Het assortiment van Artemide is erg uitgebreid en bestaat zowel uit moderne als ook uit klassieke lampen. De series waardoor dit merk groot is geworden zijn de Tolomeo, Pirce, Teti, Nur, Tizio, Mercury en Melampo serie. Allemaal pronkstukken voor het intereur.

Artemide “thinks green”

Artemide staat voor duurzame ontwikkeling. Bij elke stap in het ontwerp- en productieproces van de lampen wordt er gecontroleerd welke impact het product heeft op het milieu, van productie tot het einde van zijn levenscyclus. Daarnaast houdt Artemide rekening met het verminderen van het energieverbruik. Zo introduceren zij steeds vaker verlichtingsarmaturen met de LED technologie. Een voorbeeld hiervan is de Demetra. De Demetra serie is ontworpen door Naoto Fukasawa en maakt gebruik van een 10 watt LED lichtbron die volledig dimbaar is. Deze serie mag gezien worden als een geüpdatete versie van de huidige Tolomeo serie.

Filosofie van Artemide

De verlichting van Artemide is gebaseerd op de mens en zijn welzijn. Dit noemt Artemide ook wel de "The Human Light" filosofie. Artemide probeert de kwaliteit van het leven te verbeteren. Dit houdt in dat er bij het ontwerp rekening wordt met de behoeften en wensen van de eindgebruiker.

Artemide lampen, geen gewone lampen!

Artemide lampen zijn meer dan alleen lampen. Het zijn dan ook design opbjecten met technische topprestaties. Dit in combinatie met flexibiliteit, aanpassingsvermogen, de groots mogelijke visuele nauwkeurigheid en een minimaal gebruik van natuurlijke hulpbronnen zorgt voor de perfecte lamp.

LightBrands is officieel dealer van het merk Artemide

Als officiële dealer van Artemide kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Artemide van toepassing. Heeft u vragen over Artemide lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Artemide lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Artemide lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.