Anglepoise

53 artikel(en)

per pagina

53 artikel(en)

per pagina

LightBrands is officieel dealer van het merk Anglepoise

Als officiële dealer van Anglepoise kunnen wij u alle producten van Anglepoise leveren. Bestellen kan telefonisch, per e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van Anglepoise van toepassing. Heeft u vragen over Anglepoise of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van ons contactformulier.

Het merk Anglepoise ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en vergelijkt dagelijks de prijzen van alle concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt de Anglepoise lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meldt u dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.