&Tradition

&Tradition

&Tradition is een Deens verlichtingsmerk dat rekening houdt met de natuur om zich heen, dat is namelijk de bron van hun rauwe materialen. Het bedrijf gelooft in een ontwerp dat is gemaakt om lang mee te gaan. Dit is terug te zien in de goede kwaliteit van de lampen en de grondstoffen die zij hiervoor gebruiken. &Tradition speelt graag met verschillende materialen, technieken en vormen die zij steeds weer op een andere manier weten te gebruiken. &Tradition heeft een team van 23 ervaren en gespecialiseerde designers, die aan het werk gaan met prachtige materialen en ideeën. Zo heeft Sofie Refer de (Mega) Bulb hanglamp en de prachtige Ice Chandelier ontworpen en designer Arne Jacobsen de Belleveu serie.  

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Onze &tradition favoriet

Onze favoriet van &tradition is de &tradition Flowerpot VP1 hanglamp. Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vooral in de koperen kleur brengt deze lamp een prachtig moderne, industriële uitstraling met zich mee. De gouden versie geeft een meer klassieke uitstraling. Op deze manier is de hanglamp voor iedereen een mooie toevoeging aan het interieur. Hij werkt op een lichtbron met een E27 fitting en heeft een snoerlengte van 300 cm. De breedte van de lamp is Ø 23 cm met daarbij een hoogte van 16 cm.

LightBrands is officieel dealer van het merk &Tradition.

Als officiële dealer van &Tradition kunnen wij alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van &Tradition van toepassing. Heeft u vragen over &Tradition lampen of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

&Tradition lampen ergens anders goedkoper gevonden?

Bij LightBrands houden we de prijzen scherp in de gaten en vergelijken dagelijks de prijzen van alle concullega's. Mocht een andere aanbieder onverhoopt &Tradition lampen goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.