Absolut Lighting

Absolut Lighting

Absolut lighting, dat onderdeel is van Radius Design, is een kleine 20 jaar geleden opgestart. Oprichter Michael Rösing had de visie om gaten in de markt op te vullen met simpele en elegante producten. De verlichting van Absolut Lighting kenmerkt zich voornamelijk door haar slanke en elegante lampen. Bijna onzichtbaar zorgen de slanke ontwerpen toch voor functionele verlichting. Over het algemeen zijn de lampen van Absolut Lighting uitgevoerd in gelakt zwart met chroom of in gelakt zwart met mat chroom. 

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

Absolut Lighting lampen

Het assortiment lampen van Absolut Lighting is erg uitgebreid en gevarieerd. Zo zijn er tafellampen, vloerlampen, hanglampen en plafondlampen van Absolut Lighting verkrijgbaar. Geef jij de voorkeur aan onopvallende designs? Dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Alle lampen zijn eenvoudig en onopvallend maar doen hun werk perfect. Hier is de Absolut Lighting 457 B vloerlamp of 457 E tafellamp het perfecte voorbeeld van. Daarnaast werken veel lampen van Absolut Lighting met een prachtige touchdimmer systeem die bij het aanraken van de lamp, op welke plaats dan ook, zorgt voor gedimd licht. Het assortiment van Absolut Lighting kent verlichting voor veel verschillende woon en werkruimtes van eetkamerverlichting tot slaapkamerverlichting.

LightBrands is officieel dealer van het merk Absolut Lighting

Als officiële dealer van Absolut Lighting kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantie afwikkeling op alle producten van Absolut Lighting van toepassing. Heeft u vragen over Absolut Lighting producten of over de toepassing van een product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Absolut Lighting lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Absolut Lighting lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vind u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.