Swipe to the left

Laatste actieweek: Mixed

Laatste actieweek: Mixed
Door Stefanie 7 months ago Geen reacties

Een lamp geeft je licht. Dat is echter niet de enige reden waarom je verlichting nodig hebt. Lampen zijn stylish en voegen iets extra's toe aan je woning. Er is daarom altijd wel een lamp die bij jouw inrichting past maar de grote hoeveelheid lampen kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Als eerste moet je je afvragen welke stijl je mooi vindt. Kies je voor wat 'bling-bling' of wil je juist een wat rustigere lamp? De bovenstaande lamp is de Etch van Tom Dixon (t/m 22-10-2017 krijg je 10% korting op Tom Dixon!). De hanglamp zorgt voor een prachtig schaduwspel op de muur door het patroon met gaatjes in de geometrische vlakken. Deze lampen zijn daarom ook echte eyecatchers in ieder interieur.

Het is belangrijk om bij de inrichting van je huis te kijken waar je vloerlampen wilt zetten en waar je liever hanglampen verwerkt. Naast een ruim assortiment aan hanglampen, hebben we ook veel verschillende vloerlampen. De Farooo is een item van MOOOI. De inspiratie voor de Farooo vond de designers bij een vuurtoren. Vuurtorens zorgen ervoor dat schepen veilig in de haven aankomen en met de Farooo vloerlamp in huis zal jij altijd een veilige thuishaven hebben. Het is een item dat de aandacht subtiel naar zich toetrekt. Op MOOOI krijg je tot en met 22 oktober 2017 5% korting!

Dan is er nog een categorie lampen, de wandlampen. De Graypants Rita wandlamp valt in eerste instantie niet heel erg op. Met zijn nature kleurige buitenkant past hij overal tussen. Maar als je wilt dat Rita wat meer opvalt, draai je de kap om en breng je wat kleur in huis. Je bepaalt dus zelf hoe aanwezig deze innovatieve lamp is.

Ps. Heb je de actiepagina al gezien? Nee? Zeker even doen: http://www.lightbrands.nl/actieweek-4