Swipe to the left

De luxe badkamer

De luxe badkamer
Door Jarno 2 years ago Geen reacties

Die prachtige hotel uitstraling in je eigen badkamer? Met de producten van Zack creëer je die luxe sfeer bij jou thuis.

Wat zijn die hotelkamer badkamers toch altijd mooi he? Altijd ben ik weer verbaasd over de chique uitstraling van deze ruimtes. Die chique look kan je ook bij jou thuis krijgen! Met het uitgebreide assortiment van Zack verander je je badkamer om van eenvoudig tot een luxe badkamer zoals die in een hotelkamer.


De Zack Planchet Fresco

De producten van Zack zijn gemaakt van duurzaam RVS. Het materiaal is van hoge kwaliteit en heeft een fraaie afwerking. Oneffenheden en vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen van de producten. Neem wat lauwwarm water en groene zeep of afwasmiddel om de producten schoon te maken en ze zullen weer mooi schoon en glanzend zijn.

1. Zack Handdoekstang Linea / 2. Zack Planchet Linea / 3. Zack Handdoekhaak Scala / 4. Zack Planchet Scala / 5. Zack Zeepdoseerder Scala

De badkameraccessoires van Zack zijn verkrijgbaar in verschillende lijnen. Deze zijn afgewerkt in spiegelglans of hebben een matte afwerking. De spiegelglans afwerking geeft je dat chique hotelkamer gevoel. Een matte rvs look is rustig en strak.

1. Zack Handdoekstang Fresco / 2. Zack Cosmeticaspiegel Fresco / 3. Zack Zeepdispenser Manola / 4. Zack Toiletborstelhouder Fresco / 5. Zack Toiletrolhouder Fresco


Posted in: Inspiratie