Swipe to the left

Magazine

RSS feed

Sale: Artemide!

Door Stefanie 7 dagen geleden Geen reacties

Op welke lampen krijg je deze week 25% korting?

Brand new: Gubi!

Door Stefanie 21 dagen geleden Geen reacties

We hebben een nieuw merk in onze shop: Gubi. Lees er alles over in deze blog.

Welke verlichting past boven je eettafel?

Door Roxanne 2 months ago Geen reacties

De lampen matchen met je eettafel is altijd een opgave. Waar moet je beginnen en welke armaturen passen het beste boven jouw tafel? Alle tips en ideeën lees je hier.

Ja, ik wil industrieel

Door Stefanie 3 months ago Geen reacties

Felle kleuren en veel accessoires ga je niet terugvinden. Wat wel? Dat lees je hier.

Slaapkamerverlichting: functioneel én sfeervol

Door Roxanne 3 months ago Geen reacties

Verlichting in de slaapkamer. Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat het niet alleen functioneel, maar ook sfeervol is?

Deze interieur verlichting trends zijn het helemaal!

Door Angel Gillahr 6 months ago Geen reacties

1. Zacht goud

Huiseigenaren zijn verliefd geworden op kleuren als grijs en 'greige' (grijs en beige). Zacht goud werkt dan ook perfect in het kleurenspectrum van het hedendaagse interieur. Het leent de zachte matte afwerking van geborsteld zilver en geborsteld goud en brengt tegelijkertijd de warmte van goud naar boven. Deze toon past bij bijna elk decor, van stads modern tot plattelands klassiek.

2. Retro en industrieel

Industrieel ging altijd over rustieke afwerkingen, neutrale kleuren en de nadruk op metaal. We zien retro terugkomen, maar op een andere manier. In tegenstelling tot de magazijnachtige stijlen die veel voorkomen in industriële stijl, zien we strakkere metalen - rijkere en meer gevarieerde tonen en alternatieve ontwerpen. Winkel rond en je zult retro armaturen vinden met fijnere details die meer op een vorm van kunst lijken. Als je aarzelde om enkele industriële aspecten bij je thuis te introduceren, dan zou je zeker de nieuwe stijl moeten proberen!

3. Glaswerk, glaswerk en nog eens glaswerk

De 'gloeihanglampen' zijn al een tijdje een trend. Maar de vernieuwde versie op dit idee is ook helemaal geweldig. Verrassende kleuren, patronen en structuren verwerkt in glas, gecombineerd met glanzende metallic afwerkingen. Je kijkt dwars door het glas heen en ziet de lichtbron stralen. De mooie patronen en structuren die vaak gebruikt worden in het glas, creëren prachtige prints en geven een knus en warm gevoel. Talloze verschillende combinaties en varianten zijn beschikbaar en stuk voor stuk zijn ze een super editie aan uw interieur!

4. Minder poespas, meer strakke lijnen

Het moderne interieur is grotendeels gebaseerd op schone vormen en strakke lijnen. Of het nu gaat om een moderne bank, keuken of verlichting, uitbundige versieringen worden links gelegd. Dit komt omdat de complexe ontwerpen vaak niet goed passen in een strak vormgegeven ruimte. Dus vandaag kiezen huiseigenaren voor eenvoudigere en schonere lichtontwerpen die perfect passen bij moderne decors. De trend van het minimalisme zal nog populairder worden naarmate meer low-profile lampen op de markt komen. Deze armaturen richten zich op eenvoudige geometrische ontwerpen en neutrale zachte kleuren. Deze lampen worden vaak gebruikt als statement piece. Juist omdat ze zo minimalistisch zijn, springen ze eruit en stralen ze een stoere noch elegante look uit.

5. Groter is beter

Voor bepaalde delen van het huis zijn grote armaturen helemaal happening. Het doel is om een "Wow" -factor te creëren en onmiddellijk de aandacht te trekken. Verlichting is niet het enige doel, het creëren van een middelpunt en een eyecatcher is soms even belangrijk. Sommige hebben sierlijke ontwerpen die alle aandacht in een ruimte op het armatuur richten. Grote hangende verlichtingsarmaturen kunnen worden gebruikt over het keukeneiland, boven de eettafel, in de foyer, bij een hoog plafond en nog veel meer. Er zijn talloze mogelijkheden om jou eyecatcher zijn verdiende plek te geven. Maar zorg altijd dat het een centraal gebied is waar de lamp het maximale effect kan creëren. Ook kun je een grote armatuur combineren met kleine armaturen om een mooie en sfeervolle look te krijgen.

Zes ideetjes voor buitenverlichting

Door Stephanie 7 months ago Geen reacties

Met deze buitenverlichting kun je extra lang genieten van de mooie lente en zomeravonden.

Keukenverlichting Modular en Bruck

Door Stephanie 9 months ago Geen reacties

Ook de keuken verdient de juiste verlichting. We hebben hier een aantal suggesties voor functionele, moderne, sfeervolle en duurzame verlichting voor je keuken.

Foscarini

Door Manouk 10 months ago Geen reacties

Het Italiaanse Foscarini is opgericht in 1981 in Murano.......

Kleur van 2018: Heart wood

Door Manouk 10 months ago Geen reacties

De nieuwe kleur van het jaar 2018 is bekend: Heart Wood!