Swipe to the left

Magazine

RSS feed

Unieke combinatie van modern en retro

18 februari 2019

De Flos Skygarden is een unieke lamp. De Flos Skygarden is de optelsom van een prachtige prachtige, moderne koepel en een rijkelijk met ornamenten gedecoreerde binnenkant. Een gedurfde, maar geslaagde combinatie waarvoor de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders inspiratie haalde uit het plafond in zijn voormalige woning.

Handgemaakt design uit Finland

18 februari 2019

De Secto Design Octo lamp werd in het najaar van 2005 geïntroduceerd. De lamp is van meet af aan bijzonder populair. De Secto Design Octo lamp is weliswaar vrij groot, maar toch opvallend goed toepasbaar in kleinere ruimtes. Dit is te danken aan het luchtige uiterlijk. Waar hangt u deze mooie Secto Design Octo lamp op?

Prettig lezen bij Flos 265 wandlamp

11 februari 2019

De Flos 265 Wandlamp is een ontwerp van Paolo Rizzatto. De richtbare arm en het directe licht, maken van de Flos 265 een perfecte lamp om bij te werken, tekenen of te lezen. U kunt de 265 goed richten en precies daar laten schijnen waar u het nodig heeft. De Flos 265 Wandlamp is gemakkelijk online te bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Hillegom.

De Box: vierkant de beste

11 februari 2019

Wever & Ducré is producent van gespecialiseerde architecturale verlichtingsarmaturen. Bekende ontwerpen van Wever & Ducré zijn de Box wandlampen en de plafondlampen. Box is vierkant de beste!

Luceplan Constanza is elegant en licht

4 februari 2019

De Costanza van Luceplan is elegant en licht. De lamp straalt aangenaam warm licht uit door een zeefdruk polycarbonaat kap. De hoogte van de lamp kan worden afgesteld met behulp van een karakteristiek stalen contragewicht. Het kenmerkende ‘staafje’ dat onderuit de lampenkap steekt, is een aanraakgevoelige dimmer. In een oogwenk past u de lichtintensiteit van de Costanza lamp aan. Zo kan de Luceplan Costanza fungeren als functionele verlichting en als sfeerschepper.

Design in acht kleuren

4 februari 2019

De Louis Poulsen PH 5 is een rasechte design klassieker. De lamp is verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren! De Louis Poulsen PH 5 hanglamp werd in 1958 voor het eerst geïntroduceerd op de tentoonstelling ‘Glas, licht en kleuren’ in het Museum voor Kunst & Vormgeving in Kopenhagen. Het is een ontwerp van de Deense ontwerper Poul Henningsen.


De Nomad Modular is stoer en eigentijds

24 januari 2019

De Nomad serie van Modular is een serie design armaturen, die opvallen door hun stoere en eigentijdse uitstraling. Het Belgische verlichtingsmerk Modular staat bekend om de architecturale verlichting. Door de vernieuwende vormgeving vormt de Nomad serie van Modular een echte aanvulling voor in huis, kantoor, praktijk, winkel, horeca of een andere zakelijke omgeving.

Artemide Tolomeo Mega: ontdek deze designklassieker

24 januari 2019

Sommige lampen hoeven nauwelijks introductie. Neem de Tolomeo Mega van Artemide. Zelfs wie de naam niet kent, herkent direct het ontwerp. De kracht ervan is dat de lamp in ieder interieur past. Thuis, maar zeker ook op kantoor, in praktijkruimtes en bij tal van andere zakelijke projecten. Dit is met recht een designklassieker. Een lamp waar je blij van wordt!

Verlichting met een knipoog naar de toekomst

21 januari 2019

Modular is hét verlichtingsmerk speciaal voor architecturale verlichting. We zien in de industrieel ogende lampen, spots en verlichting van Modular steeds een knipoog naar de toekomst. De Modular lampen zijn, dankzij de creatieve en eigenzinnige ontwerpen, stuk voor stukkunstwerkjes. We snappen dat ze daarom ook goed in de smaak vallen bij architecten en projectinrichters.

Beleef de verlichting van Artemide

21 januari 2019

Artemide is een puur Italiaans merk dat al ruim 60 jaar bestaat. Het bedrijf is een van de meest toonaangevende producten van verlichting. De bekendste series van Artemide zijn de Tolomeo, Nur, Melampo, Talo en Tizio lampen. Wij hebben deze allemaal in huis. We combineren deze topontwerpen met 100% fabrieksgarantie en altijd de laagste prijs. Kom uw licht eens opsteken op onze website of in onze showroom in Hillegom. We adviseren u graag!