LED

Artikelen 1 tot 50 van 272 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 50 van 272 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

LED

Ledverlichting kopen? Ontdek ons uitgebreide assortiment met E27-, E14-, GU10- en andere fittingen. Goed geschikt voor de verschillende lampen die je online kunt kopen, om die te gebruiken met het zuinige en duurzame LED.

LED-verlichting is uitermate duurzaam, zowel dankzij het lage energieverbruik als de lange levensduur. Het biedt de mogelijkheid om dubbel op de kosten te besparen, nadat je de eerste investering hebt gedaan. De lampen op basis van LED hebben veel meer branduren en gaan daardoor langer mee. Bovendien werken ze op een veel lager wattage dan gloeilampen en ook spaarlampen, terwijl ze zorgen voor dezelfde fijne lichtopbrengst. We zijn jouw specialist in ledverlichting, die je goed kunt combineren met de diverse designlampen.

Design LED lampen

Specifiek op zoek naar design LED lampen, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken? Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit stijlvolle LED-spots, die je zonder problemen in het zicht kunt laten zitten. Uiteraard gaat het om GU10-spots in LED, net als spots zoals G9 en GU5.3. En zoek je naar GU4 of wellicht naar R7s? Wij zijn jouw specialist in de verschillende fittingen, zowel voor spots als voor andere lichtbronnen waar je naar op zoek bent.

Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment E27- en E14-fittingen, goed geschikt voor de diverse staande lampen, vloerlampen, hanglampen en ook buitenverlichting die je kunt bestellen. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende wattages en diverse lichtkleuren, waarmee LED heel sfeervol of juist meer koel licht zal uitstralen.

Tip: let goed op de kleurtemperatuur van de LED-lampen. Het aantal Kelvin geeft aan of er sprake is van warmwit en sfeervol licht, van natuurlijk licht of van meer koel licht om goed bij te kunnen werken.

Lampen van mooie merken

De lampen op basis van LED zijn afkomstig van hoogwaardige merken, die bekend staan om hun goede kwaliteit en de lange levensduur van de modellen. Het gaat bijvoorbeeld om lampen van Segula en die van Vintage Ledlight. Je kunt je voorstellen dat met name de vintage-modellen zorgen voor een warme uitstraling van het licht, goed geschikt voor een sfeervolle omgeving.

Ontdek de diverse mooie merken en verschillende soorten spots en andere ledverlichting. Bestel ze online en combineer die met de lampen die er beschikbaar zijn bij ons in het assortiment. We zorgen er op die manier graag voor dat je de verlichting prachtig kunt vormgeven, om daar met veel plezier gebruik van te maken.

LED lampen kopen

LED lampen kopen en daarvoor op zoek naar een breed assortiment? Geschikt voor onze vloerlampen, net als diverse andere mooie nieuwe lampen of verlichting waar je al gebruik van maakt. Bekijk online de diverse LED-lichtbronnen, die we natuurlijk vlot uit voorraad kunnen leveren. 

Vragen over onze verlichting of die zelf komen bewonderen? Neem online contact met ons op of bezoek onze showroom in Hillegom langs de A4 en A44.