Lichtadvies op maat

Lichtadvies

Om tot een weloverwogen keuze te komen voor de aanschaf van bijvoorbeeld een keuken of badkamer is tijd nodig. Dit is voor juiste verlichting in anders. Goede verlichting wordt in de regel vaak onderschat en als moeilijk ervaren. Het is raadzaam voorafgaande aan een verhuizing, verbouwing of herinrichting van het interieur na te denken of u te laten adviseren over het element verlichting. Tijdens de (ver)bouwfase kan er namelijk nog van alles worden meegenomen of worden weggewerkt. Denk hierbij aan electrakabels, inbouwspots, lichtpunten, wandverlichting of dimmers.

Licht speelt een belangrijke rol in een ruimte

Verlichting vervult een belangrijke dimensie binnen een ruimte. Belangrijk is om te bepalen wat voor functie de lampen gaan vervullen. Hierbij kan gedacht worden aan basis, sfeer of accentverlichting.

Onze werkwijze

Samen met onze lichtplanner worden je wensen en behoeftes per ruimte besproken en vertaald naar een lichtplan. Aan de hand van een (bouw)tekening kijken we naar bestaande aansluitpunten of waar nieuwe aansluitpunten geplaatst kunnen worden. Daarnaast zal de lichtplanner aanbevelingen doen betreffende plaatsing van verschillende type lampen om zo tot ruwe ruimte schetsen te komen. In onze showroom kan onze lichtplanner u veel armaturen “brandend” tonen. Het gesprek zal een uur in beslag nemen met als eindresultaat een schets die de elektricien als leidraad kan nemen voor het electraplan.

Kosten en afspraak maken

Goede verlichting vinden wij essentieel voor het woongenot. Wil je op weg geholpen worden met een lichtadvies voor je woning of bedrijf en benieuwd wat de kosten zijn? Neem dan snel contact met ons op door te bellen met 085 4890 360 of vul ons contactformulier in.