Buitenverlichting

Artikelen 1 tot 50 van 177 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 50 van 177 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Buitenverlichting

Buitenverlichting kopen en daarvoor op zoek naar bijzonder design? Ontdek de verschillende lampen voor buiten. Geschikt om op te hangen, voor aan het plafond of in de vorm van een mooi stel spots. Speciaal geschikt voor buiten, dankzij de juiste IP-waarde voor bescherming tegen vocht en vuil.

Onze outdoor-lampen zijn beschikbaar in tal van verschillende designs, van heel modern tot juist klassiek of decoratief. Ontdek ons uitgebreide assortiment met lampen voor buiten, net als de andere vormen van verlichting die je online kunt bestellen. Altijd goed van kwaliteit, dankzij de topmerken zoals Modular en Nautic waar we mee werken.

Design buitenverlichting

Op zoek naar design buitenverlichting in een unieke vormgeving of juist heel strak en modern? Binnen ons assortiment kun je er de verschillende kanten mee op, voor een mooie verschijning aan de wand of op de grond. Net als voor op tafel en zelfs voor aan het plafond, bijvoorbeeld in een veranda waarin je geniet van de zwoele zomeravonden.

De buitenverlichting met een bijzonder design zorgt voor een stijlvolle verschijning, ook op het moment dat je er geen gebruik van maakt. Mooi om te zien en handig ter verlichting, zodra het buiten langzaamaan donker begint te worden.

De lampen zijn er onder andere in brons en natuurlijk in aluminium en grijs. Het zijn de populaire kleuren, net als zwart en wit. En zoek je een meer opvallende kleur voor de design buitenverlichting? Maak gebruik van groen, goud of wellicht van beige en rood. Op die manier is het goed mogelijk om te variëren, zodat de verlichting geweldig aansluit bij de rest van de gebruikte stijl.

Lampen van mooie merken

De lampen voor buiten bestel je bij verschillende mooie merken. Een goed voorbeeld daarvan is Wever & Ducré, waarvan we een breed assortiment beschikbaar hebben. Ontdek de unieke vormgeving van die lampen, waarin je in veel gevallen gebruik kunt maken van ledverlichting. Dat betekent dat je aan een beperkt wattage voldoende hebt, om ook buiten voor voldoende verlichting te zorgen.

Daarnaast kun je lampen bestellen van merken zoals Artemide en Marset, net als die van Delta Light en bijvoorbeeld Seletti. We zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat je design buitenverlichting kunt kopen, waarmee je zorgt voor een heerlijk warme sfeer in de tuin.

Buitenverlichting kopen

Buitenverlichting kopen en benieuwd welke lampen er geschikt zijn? Let op de IP-waarde. De verlichting met een IP65 of IP67-waarde biedt uitstekende bescherming tegen vocht en vuil, waardoor je daar buiten zonder problemen gebruik van kunt maken. Soms heb je voldoende aan een minder hoge bescherming, bijvoorbeeld als de lamp onder een veranda hangt. Uiteraard kun je in veel gevallen gebruik maken van LED, zodat je een zowel duurzame als zuinige keuze maakt.

Vragen over onze verlichting of die zelf komen bewonderen? Neem online contact met ons op of bezoek onze showroom in Hillegom langs de A4 en A44.