Buitenverlichting

Artikelen 1 tot 50 van 193 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 50 van 193 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Buitenverlichting waarmee u uw tuin stijlvol verlicht

Binnenverlichting is vaak een ding. Daar denkt u goed over na en maakt een weloverwogen keuze, maar buiten…? Wij merken dat er minder aandacht aan wordt besteed. Terwijl buitenverlichting een verrijking van uw tuin is.    

In onze shop zijn prachtige designlampen voor buiten beschikbaar. In ons uitgebreide assortiment vindt u die lampen waar u naar op zoek bent. Verlichting buiten is mooi en handig, uw tuin verdient het. 

Kiest u voor strak design of gaat u voor een klassieke buitenlamp?

Welke buitenverlichting past bij mijn tuin?                               

Kies wat u mooi vindt! Voor de één is dat een simpele opdracht maar voor de ander is dat knap lastig. Wij helpen u graag bij het verlichten van uw tuin of balkon. Neem voor advies contact met ons op. Zo maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring met design buitenverlichting. 

Als specialist op het gebied van verlichting helpen wij u graag bij het verlichten van uw tuin of balkon.

Zet een stijlvolle vloerlamp voor buiten neer. De Modular Kabaz bijvoorbeeld, deze ziet u hieronder. Het warm witte licht geeft sfeervol licht.

Hoe u het ook wendt of keert…                

Bent u op zoek naar buitenlampen die meer doen dan alleen verlichten? Bekijk dan de Solar van Foscarini. Het is een prachtig object. Door de houten afwerking gaat hij op in de omgeving en toch ook weer niet. Hoe u hem ook neerzet, hij creëert een levendige sfeer. Een prachtige toevoeging. Het licht is ook nog eens sfeervol.

Design verlichting in de tuin                                 

Weet u dat merken als Artemide en Foscarini schitterende buitenlampen hebben?

Een merk wat excelleert in buitenverlichting is Wever & Ducré. Ze staan aan kop met ruim vijftig producten. Een uitgebreid assortiment dus. 

Bekijk de strakke designs in de shop. 

Ook Marset biedt schitterende elementen aan voor uw tuin of terras. Neem de Cala serie. De warmte die ze uitstralen passen bij een warme zomerse dag. Ook als het 's avonds donker wordt, geniet u nog steeds van uw tuin. In deze serie kunt u led lampen toepassen.

Ik wil online buitenverlichting bestellen, waar moet ik op letten?  

In ons koude kikkerlandje regent het regelmatig. Handig dat uw buitenverlichting daar tegen kan.

Lampen die echt waterdicht zijn, krijgen de waarde IP 65.

We horen u denken: hoe onthoud ik dat nu? Onze tip: hoe hoger de cijfers, hoe beter een lamp tegen aanraking en vocht kan. De meeste buitenlampen hebben een IP waarde van 65 of 44. Die laatste categorie gebruikt u voor verlichting die u direct aan uw huis bevestigt. 

Kinderen spelen graag een potje voetbal. Het gebeurt dan regelmatig dat de bal ergens tegenaan komt. Buitenverlichting kan tegen een stootje, zeker als u verlichting met de juiste IK waarde kiest. Dit laat zien hoe goed een lamp tegen een schok kan. IK00 biedt geen weerstand terwijl een lamp met IK10 bestand is tegen vandalisme.

Nog een tip: heeft u een boom in uw tuin staan? Licht die dan aan met grondspots van bijvoorbeeld Wever & Ducré. U ziet ze hierboven. De contouren van de boom zijn zo mooi zichtbaar.

Is er ook buitenverlichting te koop op zonne energie?

De vraag stellen, is hem beantwoorden. De Luceplan Sky serie is onze favoriet. Deze buitenlamp  heeft zijn eigen zonnecel. Hiermee bent u ook als het ‘s avonds donker is, verzekerd van sfeervol warm wit licht. Zonne energie is nog duurzaam ook.

Meer advies nodig over buiten lampen op zonne energie? Mail of bel ons even. Wij staan voor u klaar.

Buitenverlichting online kopen?

Design buitenverlichting bestellen doet u in onze webshop. Let bij het online kopen van buitenverlichting op de IP waarde. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hillegom.

Wij zijn specialist op het gebied van design verlichting. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze website. Daar vindt u ook de Solar van Foscarini. Deze design lamp brengt niet alleen verlichting buiten maar hij geeft ook nog eens die fijne sfeer waar u naar op zoek bent.

Koop vandaag nog uw designlamp.

U heeft 14 dagen de tijd om het te bekijken, zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Is uw bestelbedrag hoger dan € 50,-? Dan profiteert u van gratis verzending!