Artemide Tizio

De door Richard Sapper ontworpen Artemide Tizio gaat al heel wat jaren mee. De in 1972 ontworpen Artemide Tizio kan ook worden bestempeld als een ware klassieker. Dit model van Artemide is goed ontvangen door zijn veelzijdigheid. Een Tizio is namelijk in elke richting gewenste positie te manoeuvreren. Alle Tizio-modellen werken op basis van 12 volt. De stroom wordt vanaf de transformator doormiddel van het frame naar de lichtbron toe geleid, hierdoor zijn er geen draden nodig wat weer een strak en rustig design oplevert.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Artemide Tizio varianten

Binnen het assortiment van Artemide zijn momenteel vier verschillende modellen verkrijgbaar. Dit zijn de Artemide Tizio, Tizio LED, Tizio 35 en Tizio micro. Het originele ontwerp is de eerst genoemde Tizio. Deze Tizio is wanneer in “normale stand” 66 cm hoog, de lengte van de arm is 78 cm. De Tizio is uitgevoerd met een GY6.35 fitting waarin maximaal 50 watt mag worden gemonteerd. Het armatuur komt met een driestandenschakelaar. Dit model is ook als ledvariant verkrijgbaar. Beide alleen in de kleur zwart. Een kleinere Artemide Tizio is de Tizio 35, dit model is in “normale stand” 56 cm hoog en de arm heeft een lengte van 65 cm. De Tizio 35 heeft een GY6.35 fitting, deze mag maximaal met 35 watt worden gecombineerd. De kleinste telg uit de Tizio familie is de micro. Dit model is 43 cm hoog en de arm is 49,5 cm lang. Deze Tizio is verkrijgbaar in de kleuren zwart en chroom.

LightBrands is officieel dealer van het merk Artemide

Als officiële dealer van Artemide kunnen wij u alle producten leveren. Bestellen kan telefonisch, via de e-mail of gewoon via onze webshop. Daarnaast is een optimale service en garantieafwikkeling op alle producten van Artemide van toepassing. Heeft u vragen over de Artemide Tizio of over de toepassing van dit product in uw situatie neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice door te bellen met 085 4890 360 of maak gebruik van onze contactpagina.

Artemide lampen ergens anders goedkoper gevonden?

LightBrands houdt haar prijzen scherp in de gaten en we vergelijken dagelijks de prijzen van al onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt Artemide lampen ergens anders goedkoper aanbieden, dan betalen wij u het verschil terug of nemen de goederen voor de volledige aankoopprijs retour. Tot zelfs 14 dagen na levering van uw product. Heeft u nog geen bestelling gedaan en een andere aanbieder gezien met een lagere prijs, meld dit dan via ons contactformulier, wij zullen het artikel voor dezelfde of een scherpere prijs aanbieden. Alle voorwaarden vindt u op de laagste prijsgarantie pagina.

LightBrands Showroom

Wilt u liever verlichting kunnen bekijken in een showroom? Dat kan! LightBrands beschikt over 300m2 showroom waarin een weerspiegeling van het gehele assortiment wordt getoond. Als u wilt weten of een specifiek armatuur aanwezig is neemt u contact op door te bellen met 085 4890 360.