Modular

  Onderdelen 1 tot 20 van totaal 40

  Stel een Aflopende Directie in
  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Onderdelen 1 tot 20 van totaal 40

  Stel een Aflopende Directie in
  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Modular lampen en verlichting

  Modular lighting logo

  Modular lampen, spots en verlichting

  De lampen, spots en verlichting van Modular Lighting zijn industrieel met een knipoog naar de toekomst. Het assortiment kan lampen of spots die gebruik maken van de nieuwste LED technologie, halogeenspots of fluorescentie lichtbronnen. Daarnaast kent dit assortiment verschillende soorten verlichting zoals opbouw, inbouw, hanglampen, en speciale spots. Modular werkt samen met grote professionele ontwerpers maar ook met aankomende talenten.

  Populaire spots van Modular

  De meest bekende spot series van Modular Lighting zijn de Nomad, Bolster, Giro en de Duell. Allen in verschillende varianten te verkrijgen zoals plafondspots, wandspots of hangspots. Deze spots zijn te gebruiken in elke ruimte in huis zoals de badkamer, woonkamer, eetkamer, slaapkamer of keuken. Het verlichtingsassortiment is geschikt voor zowel consumenten als professionele architecten.

  Showroom Modular Lighting

  In de showroom van LightBrands.nl in Sassenheim zijn een aantal armaturen van Modular te bezichtigen. Neem contact op met LightBrands.nl via de contactpagina of bel de service hotline( 085 4890 360) om te informeren of naar de lampen van Modular in de showroom van LightBrands.nl