Belux

Belux lampen

Belux staat bekend om zijn strakke en functionele verlichting verpakt in een geweldig design. Het bedrijf komt uit Zwitserland en werd in 1970 opgericht door Themos Egloff. Het assortiment van Belux bestaat uit vloer, hang, tafel en wandlampen. Belux wijkt vaak af van de traditionele lichtbron en maakt veel gebruik van LED en fluorescentie lichtbronnen.


Artikelen 1 tot 24 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Werkverlichting van Belux

Belux heeft een ruim assortiment met functionele werkverlichting. Goede verlichting op of tijdens het werk is erg belangrijk. Hierbij moet er een combinatie gemaakt worden tussen direct en indirect licht. Belux heeft hiervoor prima oplossingen. Een populaire hanglamp van Belux die erg geschikt is als werkverlichting is de Up/Down. Andere voorbeelden van staande armaturen van Belux die prima geschikt zijn als werkverlichting zijn de Flat, Disk en Economy.

Belux bij LightBrands

LightBrands is officieel dealer van Belux verlichting. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Absolut Lighting lampen in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Is een product van Belux voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd! Wilt u liever bij ons in de showroom langs komen? Hier vind u onze openingstijden.