Artemide

  Onderdelen 1 tot 20 van totaal 288

  Stel een Aflopende Directie in
  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Onderdelen 1 tot 20 van totaal 288

  Stel een Aflopende Directie in
  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Artemide logo

  Artemide lampen & verlichting

  LightBrands heeft een uitgebreid assortiment Artemide lampen & verlichting. Het Italiaanse merk Artemide werd opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza in 1959. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een grote speler in de wereld op het gebied van design lampen en verlichting. Een van de bekendste series van Artemide zijn de Tolomeo, Nur, Melampo, Talo en Tizio lampen ontworpen door Michele de Lucchi en Giancarlo Fassina.

  Artemide thinks green

  Het merk Artemide staat voor duurzame ontwikkeling. Bij elke stap in het productieproces van de lampen wordt er gecontroleerd welke impact het product kan hebben op het milieu, van productie tot het einde van zijn levenscyclus. Daarnaast houdt Artemide verlichting rekening met het verminderen van het energieverbruik. Zo introduceren zij steeds meer verlichtingsarmaturen met de nieuwe LED technologie.

  Filosofie van Artemide

  De verlichting van Artemide is gebaseerd op mens en zijn welzijn. Ook wel de "The Human Light" filosofie genoemd. Dit houdt in dat bij alle verlichtingsarmaturen rekening wordt gehouden met de behoeften van de mens en zij hiermee de kwaliteit van het leven willen verbeteren.

  Artemide geen gewone lampen

  Artemide lampen zijn meer dan alleen lampen. Het zijn ook design opbjecten met technische topprestaties. Dit in combinatie met flexibiliteit en aanpassingsvermogen en met de groots mogelijke visuele nauwkeurigheid en een minimaal gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

  Heeft u vragen over het merk Artemide of over de toepassen van licht in uw situatie neem dan gerust contact op met de LightBrands klantenservice.